Ekstralys

Se vårt store utvalg av ekstralys

Her finner du et stort utvalg av LED ekstralys i alle prisklasser, former og lysstyrker. Vi har også noen i halogen. Vi har ekstralys, fjernlys, LED-barer og lyskaster, og sortimentet strekker seg fra små lykter som passer perfekt på biler eller kompakte kjøretøy,  til lastebil, traktor og maskiner – til enorme LED-barer med ekstrem lysstyrke. Flere av våre LED-lykter er E-merket og godkjent for bruk på Norske veier.

 • Se godt i mørket med ekstralys

  Nå blir det mer fleksible regler for ekstralys på bil

  Fra 01.10.18 blir det mer fleksible regler som blant annet åpner for å kunne installere sterkere og bedre lys, bruk av ny lysteknologi på bil og fritt antall ekstra fjernlyslykter. Les mer om dette i bloggen vår her.

  Se godt i mørket med ekstralys

  Mange kjøretøy er dessverre altfor dårlig utrustet med belysning når de ferdes i mørket. En ting er at det er plagsomt og anstrengende for sjåføren, men det er direkte farlig med for dårlig belysning. Vårt flotte utvalg av ekstralys gir deg og dine medtrafikanter den tryggheten dere trenger for å ferdes i trafikken og sørger for at du kommer trygt frem hver gang.

  Vi anbefaler LED

  Vi anbefaler bruk av LED belysning som gir størst fleksibilitet og er den teknologien som gir de absolutt sterkeste lysene. Hos oss finner du en rekke ulike ekstralys når det gjelder fasong, design, merker, lysbilde, bruksområder m.m. Om du trenger ekstralys til lastebil, SUV, truck, gruvedrift, byggeplassen, større kjøretøy, båt, motorsykkel, varebil, 4×4, offroad, ja alt av kjøretøy, så finner du dette hos oss.