Lumary Vixen SR40C kurvet LED-bar

Fjernlys, Black editon, Ref: 50

Varenr: L7114
398 398 398 398 398 398 398 398 398 398 398
ink mva4 113,-   Pr. Stk
-+
20+ på vårt lager


  Rask levering!

Vi sender hver dag frem til klokka 14.

Lumary Vixen SR40C kurvet LEDbar

Lumary Vixen sin DRC serie er en moderne LEDbar med "Black edition" design og kurvet design som passer perfekt i fronten på de fleste biler på markedet. Stilfull og fullspekket med Osram LEDs gir deg en kraftplugg som lyser opp langt frem og gir deg sidesynet på svingete norske veier. Med denne LEDbaren får du et helt lovlig og E-merket ekstralys med "Plug and play" montering som passer på nær sagt alle biler. Har du behov for mer lys på bilen din er dette et av de rimeligste alternativene fra Lumary med topp kvalitet.

Lysbildet er som skapt for norske veier!

Lysbildet går under kategorien Driving beam. Dette har et 20 graders lysbilde som er utformet for å konsentrere lyset i førerens synsfelt i en hastighet på 80 km/t. Dette sikrer lys langt frem og til siden. LUMARY VIXEN SR40C er nøye konstruert for å gi føreren den fulle oversikten innen veiens frie rom. Den er E merket og godkjent med referansetall 45. Denne LEDbaren har herdet og nesten uknuselig linse. Linsen er helt glatt slik at snø og slaps på vinterstid vil skli av LEDbaren og ikke redusere lysutbyttet som mange eldre og umoderne LEDbarer gjør.

Hvordan monterer jeg LEDbaren?

Denne LEDbaren kan monteres med medfølgende brakketter på sidene, eller skyvebraketter i ryggen på LEDbaren. Du kan montere den hengende eller stående. LEDbaren er enkel å montere stående, eller hengende på en stødig og solid skiltbrakett eller som en sort anonym kraftpakke innfelt i grillen. Du bør kikke i fanen "Tilbehør" for å finne ledningsnett, festebraketter til grill, støtfanger eller skiltplate som du kan bruke for å montere LEDbaren på bilen din.

Det er helsveist DT kontakt på ledbaren kabel som passer rett på Lumary sine ferdige og komplette kabelsett.

Tekniske spesifikasjoner

 • Lysbildet: Driving
 • LED: OSRAM CSHP x 42
 • Effekt (W): 210
 • Strøm (A) 12/24: 7,83 / 4,1
 • Kastelengde (0,25lux@m): 921
 • Rålumen: 17640LM
 • Effektive lumen: 6461LM
 • Sertifiseringer: ECE R10 / R112
 • Referanse: 50
 • Kapslingsgrad: IP68
 • Driftspenning (V): 9-36
 • Dim(LxHxD): 1007,14 x 40 x 54,36mm

  

 

Lumary har et av de beste utvalgene innen bil- og maskinbelysning og varsellys i Norden. Lumary står for kvalitet, brukervennlighet og ansvarsbevissthet og er utviklet for det nordiske markedet og klima. Lumary tilbyr derfor 3 eller 5 års garanti på sine produkter til bedriftskunder og privatpersoner. Dette skal sikre deg som kunde og gi deg trygghet i årene som kommer. Lumary har patenterte løsninger og design på en rekke produkter i sortimentet, og har stort fokus på innovasjon og bærekraft. Det jobbes kontinuerlig med innovative løsninger som skal gi de beste og mest poppulære produktene med kvalitet i fokus. Lumary gir deg derfor den tryggheten du forventer i valget av et lysprodukt. Når du mottar ditt Lumary produkt skal du være trygg på at du har gjort det rette valget! Står ikke produktet til din forventning så gir Lumary deg full returrett i originalemballasje.

Produktinformasjon

Driftsspenning 10-32V
Fargetemperatur 5700K
Kontakt type DTP/ATP
Lysbilde Driving
Lyskilde LED
Referansetall 50


Andre kjøpte dette:

Sist sett på:

398