Lumary Cronos 9 ekstralyssett

med hele 36 000 Lumen

Varenr: SET-L7020-3
Lumary Cronos 9 ekstralyssett med tre lamper for personbil og pickup Lumary Cronos 9 ekstralyssett med tre lamper for personbil og pickup Lumary Cronos 9 ekstralyssett med tre lamper for personbil og pickup Lumary Cronos 9 ekstralyssett med tre lamper for personbil og pickup Lumary Cronos 9 ekstralyssett med tre lamper for personbil og pickup Lumary Cronos 9 ekstralyssett med tre lamper for personbil og pickup Lumary Cronos 9 ekstralyssett med tre lamper for personbil og pickup Lumary Cronos 9 ekstralyssett med tre lamper for personbil og pickup Lumary Cronos 9 ekstralyssett med tre lamper for personbil og pickup Lumary Cronos 9 ekstralyssett med tre lamper for personbil og pickup Lumary Cronos 9 ekstralyssett med tre lamper for personbil og pickup Lumary Cronos 9 ekstralyssett med tre lamper for personbil og pickup
ink mva7 751,-   Pr.Sett Kampanjepris
10 334,-Ordinær pris
20+ på vårt lager

Alternativer:


  Rask levering!

Vi sender hver dag frem til klokka 14.

Bygg ditt eget sett!

Lumary Cronos 9 ekstralys sett med til sammen 36000 lumen og innebygd dual parklys

Lumary Cronos 9 er et godkjent 9" ekstralys med referansetall 45. Det er innebygd hvitt og oransje parklys. Lampen består av 4 stk 20W LED som er plassert bak i senter av lampen omgitt av sortlakkert flate som reflekteres til en reflektor som dekker arealet i lampen. Dette gir et spektakulært utseende med sort reflektor på dagtid og et utrolig kraftig lysbilde i mørket. I senter av lampen er det 4 x 10 watt LED dioder som sørger for den optimale lysspredningen og gir deg det perfekte lysbildet i mørket med 30 grader lysspredning. Dette gjør at du får lyst opp veien meget bra selv om det er svingete og fare for dyr langs veien, og øker dermed trafikksikkerheten betydelig. Fargetemperaturen på denne lampen er 5700K og dette er en fargetemperatur som gjør at øynene dine slapper mer av.

Helt unikt og innovativ design

På dagtid vil denne lampen ha en sort reflektor som brått blir til en av markedets kraftigste ekstralys. Lampen har et rundt og fint hus med glatte overflater. Det er ferdig gjenget hull i toppen av lampen dersom det er behov for støttestag ved montering. Disse følger ikke med, men kan kjøpes utenom her. Monteringsbraketten er designet slik at tyngdepunktet er jevnt fordelt over og under monteringsbøylen slik at lampen skal bli mest mulig stødig på kjøretøyet ditt.

Tofarget parklys

Lumary Cronos 9 har innebygd kaldhvitt og oransje parklys. I mørket gir dette en helt unikt design som mange velger å benytte. Vi må likevel gjøre oppmerksom på at det ikke er tillatt med mer enn 2 posisjonslys / parklys i fronten på et kjøretøy. På lampen sitter en 2pin DT kontakt. Under fanen anbefalt tilbehør ligger alt tilbehøret du eventuelt trenger for å montere denne lykten. Det stikker ut to ledningstubber ved kontaktstøpselet. Dette er til parklyset som er valgfritt å koble til. Hvit ledning gir hvitt parklys og den gule ledningen gir deg oransje parklys.

 width=

Dette følger med i settet

 • 3 stk Lumary Cronos 9 ekstralys med hvitt og orange parklys
 • Skiltbrakett beregnet for 9" ekstralys
 • Kabelset med relë, bryter på styrestrømkabel og 3stk DT kontakter

Tekniske spesifikasjoner

 • Lysbilde: Driving (combo)
 • LED: 4 x 20W + 4 x 10W Cree
 • Strømtrekk (A) 12 volt: 8,9 – 24 volt 4,3
 • Lysvinkel:  30 grader Driving
 • 1 Lux ved 460 meter
 • Høyeste lysintensitet (cd): 215000
 • Fargetemperatur (K): 5700
 • Rålumen: 12000
 • Sertifiseringer: ECE R112 /R7 / R10, CE
 • Ref.No: 45
 • Kapslingsgrad: IP69K
 • Driftsspenning (V): 9-36
 • Dim(ØxHxD): 218 x 232 x 84mm

 

Lumary har et av de beste utvalgene innen bil- og maskinbelysning og varsellys i Norden. Lumary står for kvalitet, brukervennlighet og ansvarsbevissthet og er utviklet for det Nordiske markedet og klima. Lumary tilbyr derfor 3 eller 5 års garanti på sine produkter til bedriftskunder og privatpersoner. Dette skal sikre deg som kunde og gi deg trygghet i årene som kommer. Lumary har patenterte løsninger og design på en rekke produkter i sortimentet, og har stort fokus på innovasjon og bærekraft. Det jobbes kontinuerlig med innovative løsninger som skal gi de beste og mest poppulære produktene med kvalitet i fokus. Lumary gir deg derfor den tryggheten du forventer i valget av et lysprodukt. Når du mottar ditt Lumary produkt skal du være trygg på at du har gjort det rette valget! Står ikke produktet til din forventning så gir Lumary deg full returrett i originalemballasje.Andre kjøpte dette:

Sist sett på:

Lumary Cronos 9 ekstralyssett med hele 36 000 Lumen
Velg
25%
7 751,-
10 334,-
20+ på vårt lager
393