Lumary Cronos 7 ekstralys med 6 000 lm

Black edition med dual posisjonslys

Varenr: L7025
Lumary Cronos 7 ekstralys rundt med 6000 lumen Lumary Cronos 7 ekstralys rundt med 6000 lumen Lumary Cronos 7 ekstralys rundt med 6000 lumen Lumary Cronos 7 ekstralys rundt med 6000 lumen Lumary Cronos 7 ekstralys rundt med 6000 lumen Lumary Cronos 7 ekstralys rundt med 6000 lumen Lumary Cronos 7 ekstralys rundt med 6000 lumen
ink mva1 265,-   Pr.StkKampanjepris
1 686,-Ordinær pris
-+
100+ på vårt lager

Alternativer:

Lumary Cronos 7 ekstralys med 6000 lumen og innebygd hvitt og oransje posisjonslys

Lumary Cronos 7 er et godkjent 7" ekstralys med referansetall 37,5. Det er innebygd hvitt og oransje parklys i lampen. Lampen er i Black edition design og består av 4x5W LED som er plassert bak i senter av lampen omgitt av sortlakkert flate som reflekteres til en reflektor som dekker arealet i lampen. Dette gir et spektakulært utseende med sort reflektor på dagtid og et utrolig kraftig lysbilde i mørket. I senter av lampen er det 4x10W LED dioder som sørger for den optimale lysspredningen og gir deg det perfekte lysbildet i mørket med 30 grader lysspredning. Dette gjør at du får lyst opp veien meget bra selv om det er svingete og fare for dyr langs veien, og øker dermed trafikksikkerheten betydelig. Fargetemperaturen på denne lampen er 5700K og dette er en fargetemperatur som gjør at øynene dine slapper mer av.

Helt unikt og innovativ design

På dagtid vil denne lampen ha en sort reflektor som brått blir til en av markedets kraftigste ekstralys. Lampen har et rundt og fint hus med glatte overflater. Det er ferdig gjenget hull i toppen av lampen dersom det er behov for støttestag ved montering, disse følger ikke med men kan kjøpes utenom her. Monteringsbraketten er designet slik at tyngdepunktet er jevnt fordelt over og under monteringsbøylen slik at lampen skal bli mest mulig stødig på kjøretøyet ditt.

To farget parklys

Lumary Cronos 7 har innebygd kaldhvitt og oransje parklys. I mørket gir dette en helt unikt design som mange velger å benytte. Vi må likevel gjøre oppmerksom på at det ikke er tillatt med mer enn 2 posisjonslys / parklys i fronten på et kjøretøy. På lampen sitter en 2pin DT kontakt som passer til dette ledningsnettet. Under fanen anbefalt tilbehør ligger alt tilbehøret du eventuelt trenger for å montere denne lykten. Det stikker ut to ledningsstubber ved kontakt støpselet. Dette er til parklyset som er valgfritt å koble til. Hvit ledning gir hvitt parklys og den gule ledningen gir deg oransje parklys. Valget er ditt. Kjøper du et ledningsnett anbefaler vi ikke å bruke mer enn 2 lamper på dette. Skal du ha mer enn 2 lamper på bilen bør du bruke mer enn ett ledningsnett pga. strømtrekk over releet og kabeldimensjoner.

Tekniske spesifikasjoner

 • Lysbilde: Driving
 • LED: 4x10W + 4x5W
 • Strøm: (A) 12/24: 4/2
 • Lysvinkel (°): 30
 • Høyeste lysintensitet (cd): 141000
 • Fargetemperatur (K): 5700
 • Rålumen: 6000
 • Sertifiseringer: ECE R112 /R7 / R10, CE
 • Ref.No: 37.5
 • Kapslingsgrad: IP69K
 • Driftsspenning  (V): 9-36
 • Dim(ØxHxD): 180 x 190 x 67.5mm

 

Lumary har et av de beste utvalgene innen bil- og maskinbelysning og varsellys i Norden. Lumary står for kvalitet, brukervennlighet og ansvarsbevissthet og er utviklet for det nordiske markedet og klima. Lumary tilbyr derfor 3 eller 5 års garanti på sine produkter til bedriftskunder og privatpersoner. Dette skal sikre deg som kunde og gi deg trygghet i årene som kommer. Lumary har patenterte løsninger og design på en rekke produkter i sortimentet, og har stort fokus på innovasjon og bærekraft. Det jobbes kontinuerlig med innovative løsninger som skal gi de beste og mest poppulære produktene med kvalitet i fokus. Lumary gir deg derfor den tryggheten du forventer i valget av et lysprodukt. Når du mottar ditt Lumary produkt skal du være trygg på at du har gjort det rette valget! Står ikke produktet til din forventning så gir Lumary deg full returrett i originalemballasje.

Produktinformasjon

Driftsspenning 10-32V
Egenskaper Hvitt og oransje parklys
Fargetemperatur 5700K
Kontakt type Deutsch (DT)
Lysbilde Driving
Lyskilde LED
Referansetall 37.5


1186