LAZER ST4 Evolution LEDbar

Varenr: 0004-EVO-B
291 291 291 291 291 291 291 291 291 291 291
ink mva4 388,-   Pr. Stk
-+
2 på vårt lager


  Rask levering!

Vi sender hver dag frem til klokka 14.

LAZER ST4 Evolution

Lazer ST4 Evolution gir deg en utmerket kombinasjonen av lengde og bredde på lysbildet, og det med en fysisk bredde på LEDbaren på så vidt over 200 mm. Dette fjernlyset kommer virkelig til å imponere deg. Her snakker vi om en kastelengde på over 550 meter med beskjedne fysiske mål. Det stopper heller ikke her. Du vil i tillegg få en god og jevn spredning av lyset. Dette gjelder spesielt på kort- og mellomdistanse, og er dermed en sikker vinner til bruk på både offentlig vei og til off-road bruk.

 

 

Hva gjør LAZER ST4 Evolution så bra?

Når du anskaffer deg et LAZER produkt vil umiddelbart føle at du har anskaffet deg et produkt av ypperste kvaliteten som du vil kunne bruke i årevis fremover. Med et sømløst lavprofildesign er den nye ST Evolution-serien ikke bare enklere å montere, men også mer motstandsdyktig mot smuss, snø og is-akkumulasjoner, og den moderne designet er garantert å  løfte utseendet på enhver moderne bil. Et annet unikt moment med ST-serien er den høye effekten i lampen. Dette er et produkt designet og produsert i Storbritannia.

 

Kombo lysbilde

Lyktens lysbilde er klassifisert som kombo (kombinert), og her får du både i pose og sekk med over 550 meter kastelengde i tillegg til en imponerende bredde på lyset. Her har ingenting blitt overlatt til tilfeldigheter hva gjelder lysbilde og den nøye valgte 5000 Kelvin fargetemperaturen som har vist seg å være en behagelig lystemperatur i mørket. Her er sikten i høysetet og du skal kunne føle deg trygg når du ferdes i mørket.

 

5 års garanti

Lazer ST leveres med 5 års garanti som standard og en livstidsgaranti på polykarbonatlinsen med hardlakkert lakk for å beskytte mot riper. IP69K-sertifiseringen forteller at lampen skal tåler høyt trykk, høye temperaturer og sterk vannstrøm.

 

Hva er inkludert
  • 1 stk Lazer ST4 Evolution,
  • Monteringsbrakett og superseal han-kontakt med avisolerte ledere

Produktinformasjon

Driftsspenning 10-32V
Fargetemperatur 5000K
Kontakt type AMP superseal
Lysbilde Combo
Lyskilde LED
Referansetall 10


Sist sett på:

LAZER ST4 Evolution LEDbar
Kjøp
4 388,-
2 på vårt lager
291