Historien bak- og om JDD Utstyr AS

se og bli sett!

JDD Utstyr er en kjent aktør for de fleste som driver innen landbruk, bygg og anlegg, industri, transport, bil og logistikkbransjen. Vi forsyner en rekke forhandlere, nettbutikker, verksteder, importører og store og små entreprenørfirmaer i hele Norge med kvalitetsprodukter. I 2023 solgte vi varer for over 36 millioner kroner eksklusive mva. JDD Utstyr AS er blant de største innen vår bransje som er 100% Norsk eid med varelager i Norge.

Nettbutikk og gasellebedrift

Vi jobber kontinuerlig med å tilby kundene våre den beste servicen og de beste produktene. Etter 14 år i bransjen med stadig økende forespørsler og en hurtig voksende kundeliste, kan vi med rett si at vi selger “proffe varer til proffe kunder“. Vi har siden starten opplevd en stabil og sunn vekst, og vi har oppnådd å bli Gasellebedrift flere ganger. Vi tilbyr forhandleravtaler på en rekke produkter, og vi opplever stadig vekst på dette området. Et viktig satsingsområde for oss er å utvide og utvikle vårt distribusjonsnett i Norge, og vi strekker oss langt for at du som kunde skal bli fornøyd.

Merkevarer

Vi fører flere kjente og store merkevarer. I tillegg har vi flere egne merkenavn, som vi satser på og stadig utvikler. Våre største merkenavn er 24C innen ryggekamerasystemer, og LUMARY innen bil- og maskinbelysning og varsellys. Dette er produkter vi satser hardt på hvor produktene er håndplukket og målet er å gi deg mer enn du forventer til prisen.
Vi gleder oss over at stadig flere kunder etterspør disse merkevarene.

Varesortiment

Vårt varesortiment er bredt. Dette henger sammen med at salget skifter noe fokus på sommeren. Sommerstid er det høysesong for slitedeler til landbruk, kantslått langs vei og ryggekamera og kameraløsninger til maskin og nyttekjøretøy. Vinterstid er vi blant de store innen bil og maskinbelysning, og varsellys Norge. I tillegg har vi et utrolig bra utvalg innen installasjons-materiell, pigger til dekk og sko, stropper og lastsikring.
JDD Utstyr AS er et foretak som i stor grad driver nettbasert salg. Vi har spesialisert oss på slitedeler til kantslått langs vei. Via vårt søsterfirma JDD Maskin AS har vi over 20 års erfaring med dette. Vi deler gjerne vår erfaring med våre kunder, og tilbyr høykvalitets slitedeler fra Norges største lager av kniver til kantklippere og grashøstemaskiner.

Lokaler og beliggenhet

JDD Utstyr AS har i mars 2024 flyttet fra Marnardal til Østre Lohnelier 84 i Kristiansand kommune. Her har vi eget moderne lagerlokale på 1 240m2 og disponerer kontorlokaler på nesten 1 000m2 over tre etasjer. Vi har showroom i bygget som vi ønsker å utvikle til butikk i nær fremtid. Vi lagerfører ca 2500 varenummer med fullgod og moderne lager og logistikk løsninger. Vi har gode og kundevennlige fraktavtaler med både Bring og PostNord. Vi håper du finner deg godt til rette i nettbutikken hvor du kan legge inn ordren din selv, og så kan du selvfølgelig ringe oss med din bestilling på telefon 38 28 86 66, eller sende e-post til salg@jddutstyr.no

 

   

 

Med vennlig hilsen
Alle oss i JDD Utstyr AS