Ekstralyspakke med Lumary Vulcan SR21

Ledbar med fjernlys og varsellys i sett

Varenr: SET-L7216
Ekstralyspakke med Lumary Vulcan SR21 Ledbar med fjernlys og varsellys i sett Ekstralyspakke med Lumary Vulcan SR21 Ledbar med fjernlys og varsellys i sett Ekstralyspakke med Lumary Vulcan SR21 Ledbar med fjernlys og varsellys i sett Ekstralyspakke med Lumary Vulcan SR21 Ledbar med fjernlys og varsellys i sett Ekstralyspakke med Lumary Vulcan SR21 Ledbar med fjernlys og varsellys i sett Ekstralyspakke med Lumary Vulcan SR21 Ledbar med fjernlys og varsellys i sett Ekstralyspakke med Lumary Vulcan SR21 Ledbar med fjernlys og varsellys i sett Ekstralyspakke med Lumary Vulcan SR21 Ledbar med fjernlys og varsellys i sett Ekstralyspakke med Lumary Vulcan SR21 Ledbar med fjernlys og varsellys i sett Ekstralyspakke med Lumary Vulcan SR21 Ledbar med fjernlys og varsellys i sett Ekstralyspakke med Lumary Vulcan SR21 Ledbar med fjernlys og varsellys i sett Ekstralyspakke med Lumary Vulcan SR21 Ledbar med fjernlys og varsellys i sett Ekstralyspakke med Lumary Vulcan SR21 Ledbar med fjernlys og varsellys i sett
ink mva1 880,-   Pr. Sett Kampanjepris
3 760,-Ordinær pris
-+
20+ på vårt lager


  Rask levering!

Vi sender hver dag frem til klokka 14.

Ekstralyssett med Lumary Vulcan SR21 fjernyls, ledbar med integrert
varsellys i komplett sett

Dette er et sett med LEDbar, kabelsett og festebraketter til å legge under skiltplaten. Dette er en multifunksjonell LEDbar til anvendelse på alle typer kjøretøy. Her får du et kraftfult ekstralys med hvitt og oransje posisjonslys. I tillegg har denne også varsellys som er godkjent i henhold til R65 klasse 1. Det sorte "Black edition" designet og formen gjør den svært aktuell for alle typer kjøretøy som personbiler, varebiler, maskiner, traktorer lastbiler, hjullaster, ATV og UTV. Her er det bare fantasien som setter begrensinger. LEDbaren er i velkjent Lumary "BLACK EDITION" med sorte overflater inni lampehuset som reflekteres i reflektoren og gir den sorte fronten på lampen. Alle funksjoner er E merket og godkjent for bruk i Norge.

Godkjent innebygd varsellys

Denne lampen har innebygd varsellys som er ECE R65 godkjent i klasse 1. Dette tilfredstiller kravet til varsellys i Norge.

Godkjent oransje og hvitt possisjonslys

Dettte er en flerfunksjonell LEDbar med innebygde oransje og hvite LED som er godkjent som posisjonslys. Disse oppereres ved å sette strøm på hvit kabel til hvite LED og gul kabel for oransje LED.

Lumary Ignite teknologi:

Ignite teknologien til Lumary gir deg alltid det beste lyset utifra hva den aktuelle temperaturen i lampen tillater. Innebygd i lampens kretskort ligger en temperaturføler som automatisk regulerer lampens effekt utifra hva som er forsvarlig. Dette betyr at du vil oppleve denne lampen som kraftigere om vinteren da det er god tilgang på kjølig luft rundt lampehuset. På varme sommerdager vil du kanskje merke at lampen yter mindre effekt, dette er for å beskytte lampens elektronikk og LED moduler mot høye temperaturer. Lumary Ignite teknologien gir deg alltid maksimalt lysutbytte til en hver tid.

DT kontakt for enkel tilkobling av ekstralyset

Denne lampen har 2 pin DT kontakt med ca 30 cm kabel inn til lampen. Varsellys og posisjonslysets farger opereres ved hjelp av løse ledningstumper som ligger utenfor DT kontakten som kommer fra LEDbaren. Det følger med en løs 2pin DT plugg til å montere på bilen/maskinens ledningsnett dersom du ikke har dette fra før. Varsellys og posisjonslysene kobles opp via seperate ledninger som ikke følger med i esken. Du kan kjøpe standard ledningsnett med 2pin DT kontakt som tilbehør for bruk til ekstralyset i denne LEDbaren.

Tekniske spesifikasjoner

 • Lysbilde: Combo
 • LED: 21 x 3W OSRAM CHSP
 • Effekt (W): 63
 • Lumen: 3586
 • Lux@10m: 2110
 • Effektivitet (LM/W): 82,05
 • Sertifiseringer: CE/RoHs/ECE R112/R10/R65/R7
 • Kapslingsgrad: IP69K
 • Driftsspenning (V): 9-33
 • Dim (LxHxD): 522x 40 x 54,36mm
 • Fargetemperatur (K): 5700
 • Materiale: Diecast aluminium
 • Linsemateriale: PC
 • Driftstemperatur: -30°C~+65°C

  

Lumary har et av de beste utvalgene innen bil- og maskinbelysning og varsellys i Norden. Lumary står for kvalitet, brukervennlighet og ansvarsbevissthet og er utviklet for det nordiske markedet og klima. Lumary tilbyr derfor 3 eller 5 års garanti på sine produkter til bedriftskunder og privatpersoner. Dette skal sikre deg som kunde og gi deg trygghet i årene som kommer. Lumary har patenterte løsninger og design på en rekke produkter i sortimentet, og har stort fokus på innovasjon og bærekraft. Det jobbes kontinuerlig med innovative løsninger som skal gi de beste og mest poppulære produktene med kvalitet i fokus. Lumary gir deg derfor den tryggheten du forventer i valget av et lysprodukt. Når du mottar ditt Lumary produkt skal du være trygg på at du har gjort det rette valget! Står ikke produktet til din forventning så gir Lumary deg full returrett i originalemballasje.

Produktinformasjon

Egenskaper
 • Hvitt og oransje parklys
 • Varsellys
Fargetemperatur 5700K
Kontakt type Deutsch (DT)
Lysbilde Combo
Referansetall 37.5
Tillegsfunksjoner
 • Dual park og varsellys
 • Gult og hvitt parklys


Andre kjøpte dette:

XBB Dongle + XBB Power Unit Trådløs ekstralys oppkobling via app
Kjøp
25%
1 880,-
2 499,-
100+ på vårt lager
Kabelsett med rele og DT kontakter Velg antall DT kontakter
Velg
Fra 369,-
100+ på vårt lager

Sist sett på:

14694