Ryggekamera

Tenk på sikkerheten, bruk ryggekamera.

 • Les mer om trådløse ryggekamerasett

  Ønsker du å gjøre monteringen av utstyret enkelt velger du en tådløs løsning. Vi har skreddersydde løsninger til lastebiler, camping, landbruk og ikke minst til maskinovervåkning.

  Vi har trådløst kamera med innebygd batteripakke og magnet for enkel og fleksibel løsning Dette finner du her.

  Jobber du innen transport er dette en god løsning til lastebil med tilhenger: Kombinerte sett med kablet og trådløst kamera.

  DURIN sine trådløse ryggekamerasett har markedets beste rekkevidde med opptil 200 meter. Les mer om disse her. Vi opplever at flere bedrifter tenker kreativt og tar i bruk trådløse kamerasett for overvåking av knuseverk, flishugger, fylleanlegg, tipplasser m.m. Her er det bare fantasien som begrenser bruksområdene.

  Dersom du ønsker en løsning av god kvalitet til en fornuftig pris, har vi vårt bestselgende sett med splittskjerm for opptil 4 kamera.

   

 • Kablet ryggekamera

  HD og ikke HD system

  Vi har nå et fullt program med HD kamera og HD skjermer. Dette er nyeste teknologi med HD bilde og beste kvalitet.

  Hva passer til hva?
  Har du en HD skjerm kan du bruke alt av kamera som vi selger, da disse er kompatibel med alle kamera. Har du en gammel skjerm (med PAL system) må du styre unna HD kamera for de er ikke kompatible med en eldre skjerm.

  Generelt:

  Alle våre ordinære kamerasystemer bruker 4pin kontakter. Alle 4 pin kameraer passer til alle monitorer. Vi har også et system med 5pin. På disse produktene er det automatisk åpne og lukke-klaff foran linsen, og automatisk aktivert varmeelement i linsen. Velger du et kamera med 5 pin må du sjekke om monitoren er kompatibel med dette, ellers kan du velge fritt innen vårt store utvalg.

  Lastebiler og anleggsmaskiner

  Driver du innen transport eller bygg og anlegg, har vi løsninger der du kan bruke 2 kameraer med varme og lukker. Skal du monterer kamera bak på henger, har vi alt du trenger av spiralkabler mellom bil og henger eller bil og tralle. Dersom du ønsker å bygge inn monitoren i dashbordet for flush montering har vi monitorer for “flush-mounting.”
  Ta kontakt med oss, så lager vi en god løsning til dine biler eller maskiner. Vi har et av Norges største utvalg på vårt lager.

  Landbruk

  Vi skreddersyr en løsning for at du som bruker skal få den beste løsningen. Vi har overgangskabler for tilkobling til endel traktorfabrikater. Har du behov for overvåking av maskiner, husdyrrom, potetsetter/opptaker eller andre formål så spør oss om hjelp til å finne din beste løsning.

  Dette settet har vært en av våre bestselgere, nå har du også mulighet til å bygge ut dette settet med et kamera med lukkeklaff.

  Camping

  Vi har levert ryggekameraløsninger innen camping i over 7 år og kan tilby rimelige sett som du kan lese mer om her.

  Ønsker du deg et sett med god garanti og de beste bildene på markedet, kan du sjekke ut dette settet.

   

 • Se video av ryggekamera