Ryggekamera

Sett sikkerheten først og få full oversikt over hva som foregår bak bilen med ryggekamera i HD kvalitet. Vi har trådløse ryggekameraløsninger, kablede ryggekameraløsninger og maskinovervåkningsutstyr til alle slags kjøretøy, bygg og anlegg og landbruk.

 • Skal du velge trådløst eller kablet ryggekamera?

  Når du skal kjøpe ryggekamera er en av de første valgene du må ta om du ønsker trådløst eller kablet ryggekamera.

  Fordelen med trådløs overføring er naturlig nok at du slipper et ekstra kabelstrekk gjennom kjøretøyet. Ulempen er at trådløs overføring øker sjansen for forstyrrelser og dårlig signal.

  Vi pleier å si at kan du bruke en kablet løsning er dette å anbefale, men er det en trådløs løsning som må til skal du vite at vi har trådløse ryggekamera med markedets beste rekkevidde.

 • Trådløse ryggekamera med bredt bruksområde og enkel montering

  Ønsker du å gjøre monteringen av utstyret enkelt anbefaler vi et trådløst ryggekamera.

  Vi har også skreddersydde løsninger til lastebiler, camping, landbruk og ikke minst til overvåkning av maskin.

  Om du ser etter en enkel og fleksibel løsning anbefaler vi trådløst kamera med innebygd batteripakke og magnet.

  Jobber du innen transport og kjører lastebil med tilhenger, anbefaler vi et trådløst sett med to HD kamera med varme, og et med lukker.

 • Ryggekamerasett - lag ditt eget sett

  DURIN sine trådløse ryggekamerasett har en rekkevidde på opptil 200 meter, og i lag med 24C sine trådløse ryggekamera med opptil 300 meter rekkevidde har vi markedets beste trådløse ryggekameraløsninger.

  Vi opplever at flere bedrifter tenker kreativt og tar i bruk trådløse kamerasett for overvåking av knuseverk, flishugger, fylleanlegg, tipplasser m.m. Her er det bare fantasien som begrenser bruksområdene.

  Dersom du ønsker en kablet løsning av god kvalitet til en fornuftig pris, har vi vårt bestselgende ryggekamerasett til traktor og maskin fra 24C med vanntett monitor og 2 kamera.

 • Ryggekamera med og uten HD kvalitet

  HD og ikke HD system

  Vi har nå et fullt program med HD kamera og HD skjermer, og komplette HD ryggekamerasett. Dette er nyeste teknologi med HD bilde og beste kvalitet.

  Hva passer til hva?

  Har du en HD skjerm kan du bruke alt av kamera som vi selger, da disse er kompatibel med alle kamera. Har du en gammel skjerm (med PAL system) må du styre unna HD kamera for de er ikke kompatible med en eldre skjerm.

  4pin kontakter med lukke-klaff foran linsen

  Alle våre ordinære kamerasystemer bruker 4pin kontakter. Alle 4 pin kameraer passer til alle monitorer. NYHET, nå har 24C sine lukke kamera også 4 pin kontakt, og vil passe til alle våre monitorer med 4 pin kamera inngang.

  Vi har også et eldre system med 5pin. På disse produktene er det automatisk åpne og lukke-klaff foran linsen, og automatisk aktivert varmeelement i linsen. Velger du et kamera med 5 pin må du sjekke om monitoren er kompatibel med dette, ellers kan du velge fritt innen vårt store utvalg. Dette systemet ble levert av oss frem til desember 2019. Etter dette er det 4 pin på alle systemer med og uten lukke klaff.

 • Bruksområder - Hvilket ryggekamera skal du velge?

  JDD Utstyr leverer ryggekamera og pakkeløsninger for et bredt bruksområde.

  Vi har spesialtilpassede sett til blant annet traktor, bil, båt, lastebil, camping, tilhenger, truck, maskiner og maskinovervåking med flere. En oversikt over HD ryggekamerasettene og komplett sortiment over alt av ryggekamera er lett tilgjengelig i nettbutikken, og vi hjelper deg gjerne med å sette sammen din optimale ryggekameraløsning.

  Ryggekamera til lastebiler og anleggsmaskiner

  Driver du innen transport eller bygg og anlegg, har vi løsninger der du kan bruke 2 kameraer med varme og lukker. Skal du monterer kamera bak på henger, har vi alt du trenger av spiralkabler mellom bil og henger eller bil og tralle. Dersom du ønsker å bygge inn monitoren i dashbordet for flush montering har vi monitorer for “flush-mounting.”

  Ta kontakt med oss, så lager vi en god løsning til dine biler eller maskiner. Vi har et av Norges største utvalg på vårt lager.

  Landbruk – overvåkning av maskiner og husdyrrom

  Vi skreddersyr en løsning for at du som bruker skal få den beste løsningen. Vi har overgangskabler for tilkobling til endel traktorfabrikater. Har du behov for overvåking av maskiner, husdyrrom, potetsetter/opptaker eller andre formål så spør oss om hjelp til å finne din beste løsning.

  Ryggekamera til campingvogn og bobil

  Vi har levert ryggekameraløsninger innen camping i mange år og kan tilby rimelige sett som du kan lese mer om her.

  Ønsker du deg et sett med et mer tradisjonelt kameradesign kan du sjekke ut dette ryggekamerasettet for bil og camping

 • Se video av ryggekamera