Ryggekameraset til storbiler uten henger

med HD bilde og lukkekamera

Varenr: HD125-635
Ryggekamera til store biler uten henger | Kamera med varme og lukker Ryggekamera til store biler uten henger | Kamera med varme og lukker Ryggekamera til store biler uten henger | Kamera med varme og lukker Ryggekamera til store biler uten henger | Kamera med varme og lukker Ryggekamera til store biler uten henger | Kamera med varme og lukker Ryggekamera til store biler uten henger | Kamera med varme og lukker Ryggekamera til store biler uten henger | Kamera med varme og lukker Ryggekamera til store biler uten henger | Kamera med varme og lukker Ryggekamera til store biler uten henger | Kamera med varme og lukker Ryggekamera til store biler uten henger | Kamera med varme og lukker
ink mva5 819,-   Pr. StkKampanjepris
6 465,-Ordinær pris
-+
17 på vårt lager


  Rask levering!

Vi sender hver dag frem til klokka 14.

Ryggekamerasett for store biler med 7" HD bilde og lukkekamera

24C er det profesjonelle valget ryggekamerasett for store biler og nær sagt alle typer nyttekjøretøy. Skjermen i dette ryggekamerasettet er konstruert for å drifte nettopp den type ryggekamera som følger med som har motorisert lokk for å hindre smuss og forurensning på kameralinsen når kameraet er inaktivt. Kamera er også utstyrt med varme. Dette er funksjoner de proffe kundene vet å verdsette i en hverdag som består av snø, is og salt på veien. Det nordiske klimaet med veisalt gir et hard miljø for kameraet som ofte er plassert utsatt til bak på bilen. Lukkemekanismen er tilpasset dette og har gjennom årene vist seg å være holdbar og passende til vårt klima. Den grove konstruksjonen på dette kameraet gir mulighet for rens der lokket beveger seg. Kameraet har 4 pin tilkoblingskontakt.

 

 

Vanntett monitor med Full HD bildekvalitet og lyd

Denne monitoren inngår i en rekke av våre ryggekamerasett. Monitoren har alle funksjoner som er nødvendige til bruk som ryggekamera eller maskinovervåking for å lette utførelsen av arbeidet i maskinen du opererer. Monitoren er vanntett og kan derfor monteres steder en vanlig monitor ikke ville vært forsvarlig å montere. Selv om monitoren er vanntett har den samme ytre mål som øvrige monitorer og fremstår som mer robust i kvalitetsutførelsen. Monitoren har innebygd høyttaler for å kunne gjengi lyd fra kameraets mikrofon. Dette er ofte praktisk ved montering på avanserte maskiner der du vokter ulyder og potensielle feil på maskinen. Lydgjengiving øker også sikkerheten på f.eks lager, byggeplasser, campingplasser osv. I front finnes touch knapper, det er innebygd bakgrunnsbelysning som justeres etter lysmengden i førerhuset, og menyen er brukervennlig med beskrivelse og ikoner i hovedmenyen. Monitoren har mulighet for å tilkobles hele 4 kameraer. Dette fleksible ryggekamerasettet vil gi deg optimal plassering, sylskarpe HD bilder og ønsket vinkel slik at du enkelt kan kvalitetssikre arbeidet ditt og ikke minst øke sikkerheten til deg, dine kolleger og personell som befinner seg i området rundt maskinen eller bilen.

 

 

Ryggekamera med lukker, varme og smart IR

Helproft kamera med motorisert lokk for å hindre smuss og forurensning på kameralinsen når kameraet ikke er i bruk. Lukkemekanismen har vært på markedet i Norge i en årrekke. Lukkemekanismen er tilpasset dette og har igjennom årene vist seg å være holdbar og passende til vårt klima. Kameraet har 4 pin tilkoblingskontakt.

 

 

Speilvending av bildet

Kameraet leveres klargjort for bruk som ryggekamera. Dersom du skal plasserer kameraet med kjøreretningen er det innebygd mekanisk speilvendingfunksjon. Dette gjøres ved å bytte plass på den store skruen bak kameraet.

 

 

HD bilder med Smart IR

Kameraet har full HD kvalitet på bildene og innebygd Smart IR for å optimalisere lys-gjengivelsen i bildet. Den smarte teknologien sørger for å korrigere for skarpt lys og ikke minst gjengi bilder av høy kvalitet i moderat til lite lys. Når lysmengden går under 1 Lux slår IR lyset seg på og kameraet viser bilder i sort/hvitt selv under vanskelige lysforhold der vi mennesker ikke kan se. Når IR lysene tennes vil kameraet gjengi bilder ved særdeles beskjedne lysmengder, ofte vil et kjørelys fra baklampen på bilen gi tilstrekkelig lys.

 

 

Synsvinkel på 130°

Dette kameraet benytter linse som gjengir en synsvinkel på 130°. Dette er den mest brukte synsvinkelen på et ryggekamera som skal gjengi et bilde på moderat avstand. Desto videre vinkel du har på kameraet desto rundere bilde får du. Derfor er det ikke gunstig å bruke for stor kameravinkel. Bildet blir forvrengt og selv store gjenstander og hindringer kan være vanskelige å få øye på når de er noen meter unna. Derfor bør det ikke brukes mer kameravinkel enn nødvendig.

 

 

Automatisk oppvarmet linse

Dette kameraet har innebygd varmeelement som aktiveres automatisk når temperaturen går under +10°C. Denne funksjonen hindrer is, snø og dugg å legge seg på linsen. Dette er en funksjon 24C har utviklet for det nordiske klimaet.

 

 

Innebygd mikrofon

Mikrofon er innebygd i kameraet for å øke sikkerheten ytterligere. Ved bruk av lyd i forbindelse med maskinovervåking kan du oppfatte ulyder selv med et lavt volum på skjermen.

 

 

Enkel tilkobling

Obligatorisk er rød til + og sort til -. Utover dette kan du selv velge om du vil avansere med å koble til og kunne styre monitoren med “trigger strøm” som kobles til de angitte ledninger på ledningsnettet bak monitoren. Dette benyttes dersom du ønsker å slå av og på monitoren ved f.eks. rygging, prioritering av blindsonekamera ved aktivering av blinklys etc. Det anbefales å bruke den medfølgende U braketten som gir den mest stabile og fleksible monteringen enten stående eller hengende med gode justeringsmuligheter for å treffe førerens beste synsvinkel.

 

 

Garanti

Ved valg av 24C kamera får du en komplett pakke med gode garantiordninger som er produsert for å jobbe sammen i mange år fremover.  

 

 

Dette ryggekamerasettet inneholder:

  • Fjernkontroll
  • Solskjerm
  • Kulebraket beregnet for skinnen bak skjermen
  • U monteringsbrakett
  • Kabel kit som skjules ved montering
  • 1 stk 7" vanntett monitor for opptil 4 kamera, HD125
  • 1 stk ryggekamera med lukker og varme, HD635
  • 1 stk 20m kamerakabel, KAB20M

 

 

 Andre kjøpte dette:

Sist sett på:

Ryggekameraset til storbiler uten henger med HD bilde og lukkekamera
Kjøp
10%
5 819,-
6 465,-
17 på vårt lager
689