Ryggekamera til traktor og maskiner

7" HD fra 24C med to kamera i sett

Varenr: HD125-639-685
Ryggekamera til traktor og maskiner - JDD Utstyr Ryggekamera til traktor og maskiner - JDD Utstyr Ryggekamera til traktor og maskiner - JDD Utstyr Ryggekamera til traktor og maskiner - JDD Utstyr Ryggekamera til traktor og maskiner - JDD Utstyr Ryggekamera til traktor og maskiner - JDD Utstyr Ryggekamera til traktor og maskiner - JDD Utstyr Ryggekamera til traktor og maskiner - JDD Utstyr Ryggekamera til traktor og maskiner - JDD Utstyr Ryggekamera til traktor og maskiner - JDD Utstyr Ryggekamera til traktor og maskiner - JDD Utstyr Ryggekamera til traktor og maskiner - JDD Utstyr Ryggekamera til traktor og maskiner - JDD Utstyr Ryggekamera til traktor og maskiner - JDD Utstyr
ink mva7 158,-   Pr. StkKampanjepris
7 954,-Ordinær pris
-+
5 på vårt lager


  Rask levering!

Vi sender hver dag frem til klokka 14.

Ryggekamera til traktor og maskiner med 7" HD skjerm fra 24C

24C er det profesjonelle valget ryggekamera til traktor og maskiner. Dette ryggekamerasettet består av en 7" vanntett monitor med Full HD bildekvalitet og audio, et ryggekamera med varme, HD og 130° kameravinkel, og et ryggekamera med bildekorreksjon, 100°-170°, HD og smart IR.

 

 

Vanntett monitor med Full HD bildekvalitet og audio

Denne monitoren inngår i en rekke av våre ryggekamerasett. Monitoren har alle funksjoner som er nødvendige til bruk som ryggekamera eller maskinovervåking for å lette utførelsen av arbeidet i maskinen du opererer. Monitoren er vanntett og kan derfor monteres steder en vanlig monitor ikke ville vært forsvarlig å montere. Selv om monitoren er vanntett har den samme ytre mål som øvrige monitorer og fremstår som mer robust i kvalitetsutførelsen. Monitoren har innebygd høyttaler for å kunne gjengi lyd fra kameraets mikrofon. Dette er ofte praktisk ved montering på avanserte maskiner der du vokter ulyder og potensielle feil på maskinen. Lydgjengiving øker også sikkerheten på f.eks lager, byggeplasser, campingplasser osv. I front finnes touch knapper, det er innebygd bakgrunnsbelysning som justeres etter lysmengden i førerhuset, og menyen er brukervennlig med beskrivelse og ikoner i hovedmenyen. Monitoren har mulighet for å tilkobles hele 4 kameraer. Dette fleksible ryggekamerasettet vil gi deg optimal plassering, sylskarpe HD bilder og ønsket vinkel slik at du enkelt kan kvalitetssikre arbeidet ditt og ikke minst øke sikkerheten til deg, dine kolleger og personell som befinner seg i området rundt maskinen eller bilen.

 

 

Ryggekamera med varme, HD og 130° kameravinkel

Helproft kamera med bilder i full HD. Kameraet er en allrounder som passer like bra for montering bakover som framover. Standard blir dette levert klargjort med speilvendt bilde beregnet for rygging. kamera egner seg på alle typer kjøretøy der du synes dette passer inn med tanke på design. Kameraet byr på en rekke ekstrautstyr som automatisk varme i linsen, mekanisk endring mellom speilvendt og rettvendt bilde, smart IR og innebygd mikrofon.  Kameraet har 4 pin kontakt.

 

 

Speilvending av bildet

Kameraet leveres klargjort for bruk som ryggekamera. Dersom du skal plasserer kameraet med kjøreretningen er det innebygd mekanisk speilvendingfunksjon. Dette gjøres ved å bytte plass på den store skruen bak kameraet.

 

 

HD bilder med Smart IR

Kameraet har full HD kvalitet på bildene og innebygd smart IR for å optimalisere lys-gjengivelsen i bildet. Den smarte teknologien sørger for å korrigere for skarpt lys og ikke minst gjengi bilder av høy kvalitet i moderat til lite lys. Når lysmengden går under 1 Lux slår IR lyset seg på og kameraet viser bilder i sort/hvitt selv under vanskelige lysforhold der vi mennesker ikke kan se. Når IR lysene tennes vil kameraet gjengi bilder ved særdeles beskjedne lysmengder, ofte vil et kjørelys fra baklampen på bilen gi tilstrekkelig lys.

 

 

Synsvinkel på 130°

Dette kameraet benytter linse som gjengir en synsvinkel på 130°. Dette er en kameravinkel som er godt egnet for lavtmontert som ryggekamera, eller kamera som kikker fremover på begrenset avstand. Desto videre vinkel du har på kameraet desto rundere bilde får du. Derfor er det ikke gunstig å bruke for stor kameravinkel. Bildet blir forvrengt og selv store gjenstander og hindringer kan være vanskelige å få øye på når de er noen meter unna.

 

 

Automatisk oppvarmet linse

Dette kameraet har innebygd varmeelement som aktiveres automatisk når temperaturen går under +10°C. Denne funksjonen hindrer is, snø og dugg å legge seg på linsen. Dette er en funksjon 24C har utviklet for det nordiske klimaet.

 

 

Innebygd mikrofon

Mikrofon er innebygd i kameraet for å øke sikkerheten ytterligere. Ved bruk av lyd i forbindelse med maskinovervåking kan du oppfatte ulyder selv med et lavt volum på skjermen.

 

 

Egenskaper
 • 1080P
 • IP69K
 • Visningsvinkel: 130°
 • Nattsikte: 8 ~ 10m
 • Spenning: 12V / 10 ~ 32V
 • Arbeidstemperatur: -20ºC ~ + 70ºC
 • Anti-vibrasjon: ISO 16750-3 (maks 17.3G)
 • Speil / Normal bilde kan byttes: Ja
 • Smart-IR: Ja
 • 4 pin tilkoblings kontakt

 

 

Ryggekamera med bildekorreksjon, 100°-170°, HD og smart IR

Smart HD kamera med innebygd automatisk bildekorreksjon for å gjengi symmetriske bilder selv med en kameravinkel helt opptil 170°. Dette er nå blitt mulig med ny moderne teknologi pakket inn i et kompakt kamerahus. Med dette kameraet oppnår du et bredt bilde på nært hold (170 grader) og i tillegg gir deg oversikt et godt stykke unna kameraet ved å korrigere til (100 grader) bildevinkel. Kameraet byr på en rekke ekstrautstyr som automatisk varme i linsen, mekanisk endring mellom speilvendt og rettvendt bilde, smart IR og innebygd mikrofon.  Kameraet har 4 pin kontakt.

 

 

Synsvinkel på 110°

Dette kameraet benytter linse som gjengir en synsvinkel på 110°. Dette er en kombinasjon en vinkel som er godt egnet for høytmonterte ryggekamera, eller kamera som kikker fremover. 110 grader er en allrounder for mange bruksområder.

 

Egenskaper
 • 1080P
 • IP69K
 • Linseforvrengningskorrigering 170 °
 • Likestrøm: 12V fra monitor
 • Nattsyn 8m ~ 10m
 • Anti-vibrasjon: ISO 16750-3 (maks 17.3G)
 • Arbeidstemperatur: -20ºC ~ + 70ºC
 • Speil / normal bilde kan byttes: Ja
 • Innebygd automatisk varme i linse: Nei

 

Garanti

24C har fokus på kvalitet og gir alle kunder 3 års garanti på sine ryggekamerasystemer.  Garantien viser at 24C er høykvalitetsprodukter som er produsert for Nordisk klima og europeisk standard.
 

 

Dette ryggekamerasettet inneholder:

 Andre kjøpte dette:

Sist sett på:

Ryggekamera til traktor og maskiner 7" HD fra 24C med to kamera i sett
Kjøp
10%
7 158,-
7 954,-
5 på vårt lager
692