Lazer - LEDbar og fjernlys

Britiske Lazer er verdensledende innen lys til kjøretøy og tilbyr LED teknologi i verdensklasse. JDD er veldig stolt over å tilby produkter fra Lazer.
Her får du rå kvalitet med 5 års garanti og egenskaper svært få på markedet kan matche.

Alle Lazer LED lyktene er godkjent for bruk på offentlig vei i Norge.

Lazer - Linear serien

Lazer Linear Elite serien representerer det ultimate innen lavprofil LED ekstralys til bil og er godt egnet der det er begrenset med plass,
grunnet sitt slanke design. Disse lampene kan f.eks plasseres i grillen på bilen din.

Med kombinert lysbilde passer serien også ypperlig for deg som kjører på mye varierte veier.

Lazer - ST Evolution serien

Det unike med ST Evolution serien er den høye effekten i lampen, samt det sømløse designet. Lysbilde til ST Evolution serien er
klassifisert som kombo (kombinert), og her får du både i pose og sekk med imponerende kastelengde og bredde på lyset.

Lazer - Triple-R Elite serien

Det råeste med Lazer Triple-R serien er de utrolige lumen tallene når bredden på lysbjelkene har så beskjedne mål.
Med spot lysbilde gir Triple-R Elite serien en imponerende kastelengde som passer ypperlig for deg som kjører lengre strekninger og trenger mye lys fremover.

Tilbehør til Lazer lamper

Her finner du det du trenger av tilbehør til de ulike Lazer produktene.

Om Lazer - High performance lightning

Lazer ble grunnlagt i 2010 og har siden vært en av verdens markedsledende aktører for belysning til biler, og helt i spissen når det kommer til LED – teknologi.

Lazer produktene er i dag anerkjent verden over for sin høye kvalitet og ytelse.

Lazer LED - Det råeste innen bilbelysning (Video)

Anerkjente LED lamper innen motorsport

Lazer lampene har blitt svært anerkjent innen motorsport og produktene er derfor også designet for å tåle ekstreme påkjenninger.

Fra begynnelsen var motorsportmarkedet raskt ute med å ta i bruk Lazer-produkter, med noen av de største navnene innen racing på listen. I det første produksjonsåret var Lazer-produktene nominert til tre priser innen internasjonal motorsport, inkludert Most Innovative New Motorsport product 2012.

Siden da har flere og flere lag og sjåfører gjort overgangen til Lazer. Et eksempel er det høyprofilerte partnerskapet med ledere i både WRC (M-Sport) og World Endurance (Toyota Motorsport) serien.

Lazer belysning er også godt kjent innen arrangementer som Dakar Rally og King of the Hammers, som bevitner at byggekvaliteten og robustheten til Lazer lykter er ledende.

Det er nettopp denne kvaliteten, tilliten og troverdigheten du som kjøper får med når du investerer i Lazer sine LED barer og fjernlys til ditt kjøretøy.

JDD Utstyr er en stolt leverandør av denne serien og her får du virkelig kvalitet for pengene!

Ønsker du mer informasjon om Lazer, kan du lese vår nyeste bloggpost.

Slik monterer du LED ekstralys fra Lazer

Alle ekstralys i Lazer ST og Triple-R serien leveres med senterbrakett som standard. Denne robuste senterbraketten muliggjør fleksibel montering av Lazer-lykter over eller under et monteringspunkt, med frihet til å vinkle lyktene opp / ned og til venstre / høyre.

Alle ekstralys i Linear serien leveres med rustfrie sidebraketter i stål som supplerer den slanke og lave profilen på lyktene.

Ytterligere monteringsalternativer er tilgjengelige, inkludert sidebrakettsenterbrakettLink brakett til lysbjelker og støttestag. Av annet tilbehør finnes spredelinse med gult eller hvitt glass, samt ledningsnett.

Monteringsanvisning for samtlige Lazer LED ekstralys er tilgjengelig i tillegg til offisiell video (engelsk) som viser hvordan du kobler Lazer lykter til et kjøretøy med Canbus-system, ved å benytte CanM8 Highbeam

Canbus installasjon

CANM8 produkter