Ekstralys til bil

Alt innen ekstralys, LEDbar og tusenmetere til bil, og tilbehør for montering. Velg ønsket type ekstralys i menyen under. Alle lyktene er E-merket og godkjent til bruk på offentlig vei.
 

Velg hvilke ekstralys du ønsker:

Hvorfor trenger du ekstralys til bil?

Mange biler har dessverre altfor dårlige fjernlys når de ferdes i mørket. En ting er at det er plagsomt og anstrengende for sjåføren, men det er direkte farlig med for dårlig belysning på landeveien med ville dyr og svingete veier. Vårt flotte utvalg av ekstralys gir deg og dine medtrafikanter den tryggheten dere trenger når dere ferdes på veien.

Ekstralys, fjernlys og LED-bar til bil

På få år har ekstralyset endret seg fra halogenlamper, til xenon lamper, til dagens høyteknologiske LED ekstralys. Disse fås fortsatt som klassiske runde, men nå også i form av rette eller kurvede LED-barer. Med dagens teknologi får en langt flere lux, et mer skreddersydd lysbilde til norske forhold og stadig nye funksjoner i ekstralysene. Vil du vite mer om belysning til bil og maskin har vi en rekke artikler med guider og nyttig informasjon.

De mest populære ekstralysene til bil

ink mva1 686,-
ink mva2 249,-
ink mva2 811,-
ink mva611,-
ink mva2 988,-
ink mva1 613,-
ink mva2 225,-
ink mva2 936,-
ink mva3 300,-
ink mva3 113,-
ink mva2 863,-
ink mva3 488,-

Slik monterer du ekstralys på din bil

Usikker på hvordan ditt nye lys skal monteres på bilen? Vi har laget en detaljert trinn for trinn guide for hvordan du monterer ekstralys på din bil.

Slik monterer du ekstralys på din bil

Regler for ekstralys på bil – Hva er lov?

Pass på at du kun monteres ekstralys som er godkjent å bruke på norske veier.


Fra 01.10.18 kom det nye regler for ekstralys på bil, hvor det blant annet ble åpnet for at det ikke lenger er satt noen maksimal lysstyrke (referansetall) eller krav om montering i par.


Husk at det er egne regler for bruk av nærlys, fjernlys, parkeringslys og tåkelys. Er du usikker hjelper vi deg i vår artikkel om regler for bruk av ekstralys på bil.

Bil med ekstralys kjører på høstvei