Varsellysbjelker

Varsellysbjelker er en av de absolutt mest populære varsellys typene å kjøpe da de sørger for 360 grader belysning og varsling rundt bilen. I tillegg er de generelt svært enkle og kostnadseffektive å montere. Enkelte modeller lar deg også bytte og kjøpe flere moduler slik at varsellysbjelken kan skreddersys til ditt behov.

Arbeid ved vei gjør deg mer utsatt for farlige situasjoner da et øyeblikk med uoppmerksomhet fra en bilist kan være nok til at en uønsket situasjon kan oppstå. Kraftige varsellys som tydeliggjør at arbeid pågår og hindrer slike situasjoner er både nødvendig, men også pålagt når du arbeider i eller ved veibanen, eller i strid med trafikkreglene. Kjøretøyforskriften pålegger slike kjøretøy å ha minst et varsellys som gir blinkende gult lys til alle sider. Vi har et stort utvalg av LED varsellys, men også enkelte halogen og xenon varsellys som sørger for at arbeidsdagen din blir så trygg som mulig.

  • Nyttig informasjon om våre produkter

    Vi har et bredt produktprogram på varsellysbjelker fra 42 cm og opp til 180cm. Vi fører kjente merkenavn som Vison Alert, 911 Signal, Britax, ECCO, Sirena og Dasteri.

    Alle våre produkter under varsellys skal være med ECE R10 godkjenning. Denne godkjenningen sikrer deg mot radiostøy fra Led modulene.

    De fleste av våre produkter har ECE R65 godkjenning som sier at produktet er godkjent som varsellys i alle ECE landene som Norge er en del av. ECE er det samme som E merket, men E merket sier ikke noe konkret om selve godkjenningen. Inni sirkelen til E merket står ett tall som forteller hvilket land som har godkjent produktet. Så kommer R godkjenningen som sier hva produktet er godkjent til.