Varsellysbjelke Lumary Blaze

Silver line 76 cm, nattsenking, Nano

Varenr: V2230
1384 1384 1384 1384 1384 1384 1384 1384 1384 1384 1384 1384
ink mva6 244,-
-+
Ubekreftet 10.02.2022

Varsellysbjelke LUMARY BLAZE Silver line 76cm

Lyssterk Nano LED varsellysbjelke på 76cm med 32 blinkmønster, nattsenking og oransje strobelys. Lysbjelken har 14 stk kraftige 3. generasjon LED moduler på 4x3W, kommer i en meget flott sølv finish med aluminium topp og bunn, og leveres med kontroller og festebraketter. En ekstremt robust og pålitelig lysbjelke med tidsriktig design. Denne takbjelken er av topp kvalitet med alle godkjenninger og nattsenking som dine kollega og medtrafikanter vil sette stor pris på ved arbeid på og langs veien i mørket.  

Montering

Et enkelt koblingskjema for varsellysserien finner du under fanen support. Dette skjema følger med i pakken og er felles for alle bjelkene, så oppgitte dimensjoner på bjelken og antall LED moduler kan avvike fra din bjelke. Alle instruksjoner og data du trenger i forhold til kobling er identiske. Denne bjelken leveres med braketter for fastskruing. Ønsker du magnet med sugekopp kan denne kjøpes utenom, og du trenger minst 2 stk for å få en god innfestning. Magneten finner du her og under tilbehør.

Design

LUMARY BLAZE serien består av slanke, velbygde og meget holdbare bjelker som neppe kommer til å skuffe deg. Serien kommer i Silver line (sølv) og Black line (sort) i en rekke ulike lengder for å imøtekomme alle ønsker og behov. Bjelkene er laget av aluminium og glassene i polykarbonat for maksimal holdbarhet, og er IP67 sertifisert vanntett.  De mange mulighetene hva gjelder lengder og en bredde på kun 11cm sørger for at bjelkene er meget fleksible i forhold til plassering. Legg merke til de flotte LED modulene med stilrent design som er bygd opp av de aller beste komponenter med kvalitet i fokus.

Bruksområder

Denne varsellysbjelken er egnet for montering på alle typer kjøretøy. Den slanke formen gir den et stort fortrinn. Bjelken monteres ved fastskruing. Sjekk også ut vårt anbefalte tilbehør for montering i "anbefalt tilbehør" fanen.

E-merket og godkjent

Denne takbjelken har alle E merkingene som kreves av Norske myndigheter. Den er ECE R10 godkjent mot radiostøy og garanteres fri for radiostøy eller forstyrrelser på annen elektronikk. Den har også ECE R65 godkjenning som tilfredsstiller kravene til varsellys på kjøretøy. Dette produktet har i tillegg nattsenking som demper effekten ved å trykke på en bryter på panelet.

Tekniske spesifikasjoner

 • 32 blinkmønster
 • Nattsenking med redusert effekt for bruk i mørket
 • 360° spredning
 • LED moduler: 14 stk (4x3W)
 • Spenning: 12 og 24V ( 9-30V )
 • Dim(LxBxH): 760mm x 112mm x 43mm
 • Materiale: Aluminiumshus og glass i polykarbonat
 • Vekt: 4,5 kg
 • Kabellengde: 3,5m
 • Sertifiseringer: IP67, E6, ECE R65 og R10, ISO
 • Bryterpanel medfølger i kassen
 • Braketter, gummiføtter og rails fester følger med i kassen
 • Kan kobles opp direkte uten bryterpanel

  Du finner samme serie varsellysbjelke i følgende lengder

 

Lumary har et av de beste utvalgene innen bil- og maskinbelysning og varsellys i Norden. Lumary står for kvalitet, brukervennlighet og ansvarsbevissthet og er utviklet for det Nordiske markedet og klima. Lumary tilbyr derfor 3 eller 5 års garanti på sine produkter til bedriftskunder og privatpersoner. Dette skal sikre deg som kunde og gi deg trygghet i årene som kommer. Lumary har patenterte løsninger og design på en rekke produkter i sortimentet, og har stort fokus på innovasjon og bærekraft. Det jobbes kontinuerlig med innovative løsninger som skal gi de beste og mest poppulære produktene med kvalitet i fokus. Lumary gir deg derfor den tryggheten du forventer i valget av et lysprodukt. Når du mottar ditt Lumary produkt skal du være trygg på at du har gjort det rette valget! Står ikke produktet til din forventning så gir Lumary deg full returrett i originalemballasje.

Produktinformasjon

Driftsspenning 10-32V
E merke R65 Klasse 2
Produsent Lumary


Sist sett på:

Varsellysbjelke Lumary Blaze Silver line 76 cm, nattsenking, Nano
Ubekreftet 10.02.2022
Varenr: V2230
ink mva6 244,-

Alternativer til nylig viste: