Varsellysbjelke Lumary Galaxy

123 cm, fjernkontroll, alle godkjenning

Varenr: V6050
Varsellysbjelke LUMARY Galaxy 123cm med cruise og fjernkontroll Varsellysbjelke LUMARY Galaxy 123cm med cruise og fjernkontroll Varsellysbjelke LUMARY Galaxy 123cm med cruise og fjernkontroll Varsellysbjelke LUMARY Galaxy 123cm med cruise og fjernkontroll Varsellysbjelke LUMARY Galaxy 123cm med cruise og fjernkontroll Varsellysbjelke LUMARY Galaxy 123cm med cruise og fjernkontroll Varsellysbjelke LUMARY Galaxy 123cm med cruise og fjernkontroll Varsellysbjelke LUMARY Galaxy 123cm med cruise og fjernkontroll Varsellysbjelke LUMARY Galaxy 123cm med cruise og fjernkontroll Varsellysbjelke LUMARY Galaxy 123cm med cruise og fjernkontroll Varsellysbjelke LUMARY Galaxy 123cm med cruise og fjernkontroll
ink mva9 488,-   Pr. Eske
-+
Forventet til lager 10.07.2024


  Rask levering!

Vi sender hver dag frem til klokka 14.

Varsellysbjelke Lumary Galaxy 123 cm med fjernkontroll

Lumary Galaxy har en helt ny og innovativ LED teknologi som ikke bare gir et flott design, men også meget lyssterk uten å se lyskildene. Galaxy serien tilfredsstiller de strengeste krav for godkjenning av myndighetene. Galaxy LED varsellysbjelker leveres i 7 lengder fra 61 cm til 185 cm. Alle har monteringsføtter og fjernkontroll som standard. Galaxy serien har 20 blinkmønster, trafikkanvisning, nattsenking, spektakulært cruise light og mulighet for å slå av fremre og bakre LED rad for deg som kjører følgebil. Lysbjelken kommer i en meget flott sort finish med aluminium- topp og bunn, og leveres med oppladbar fjernkontroll og festebraketter. Lumary Galaxy er en serie med ekstremt robuste og pålitelige lysbjelker med nyeste LED teknologi og svært tidsriktig design. Takbjelkene er av topp Lumary kvalitet med alle godkjenninger og en brukervennlig fjernkontroll som gjør denne meget lett å montere. Her trenger du kun strøm for å komme i gang.

Montering

Et enkelt koblingskjema for varsellys serien følger med i esken. Lumary Galaxy leveres med oppladbar fjernkontroll med lang rekkevidde. Det følger med føtter som går på skinne under bjelken slik at den vil passe til de aller fleste biler og maskiner. Du må selv vurdere hvilken lengde du må ha for at bjelken skal strekke til ved montering. Lumary har tilleggsfester som kan kjøpes utenom. Se fanen for anbefalt tilbehør. For å komme i gang med Lumary Galaxy må du kun ha tilgang til strøm og noe å feste den i. Så kan du bruke fjernkontrollen som gir deg alle funksjonene uten å legge opp kabel til en kontrollenhet.

Montering uten fjernkontroll

Lumary Galaxy er beregnet for proffmarkedet. Her blir ofte utstyret montert i nye maskiner fra importør eller forhandler. Som oftest blir varsellysbjelken montert uten kontrollenhet på fabrikkmontert ledningsnett. Dette er fult mulig med Lumary Galaxy.

 1. Rød kabel = Positiv(+)
 2. Sort kabel = jord(-)
 3. Gul kabel = Endre blinkmønster og reset til standard blinkprogram ved å holde mer enn 3 sekunder
 4. Blå kabel = Veksling mellom dag- og nattmodus (nattsenking)

Funksjonalitet

Lumary Galaxy har følgende innebygde funksjoner som alle kan brukes med og uten bruk av den medfølgende fjernkontrollen.

 • Unik fjernkontroll som følger med i pakken
 • 20 innebygde blinkprogrammer
 • Nattmodus (nattsenking)
 • Cruise light (hele bjelken)
 • Trafikkanvisning, mot venstre, mot høyre og fra senter og ut til begge sider
 • Slå av LED modulene som vender framover
 • Slå av LED modulene som vender bakover
 • Kun sidemoduler
 • Full funksjonalitet uten fjernkontroll
 • USB-C ladeplugg på fjernkontroll
 • Display som viser valgt blinkmønster i fjernkontrollen

Varsellysbjelke LUMARY Galaxy fjernkontroll  

Design

Lumary Blaze serien består av slanke, velbygde og meget holdbare bjelker som neppe kommer til å skuffe deg. Serien kommer i Silver line (sølv) og Black line (sort) i en rekke ulike lengder for å imøtekomme alle ønsker og behov. Bjelkene er laget av aluminium og glassene i polykarbonat for maksimal holdbarhet, og er IP67 sertifisert vanntett.  De mange mulighetene hva gjelder lengder og en bredde på kun 11cm sørger for at bjelkene er meget fleksible i forhold til plassering. Legg merke til de flotte LED modulene med stilrent design som er bygd opp av de aller beste komponenter med kvalitet i fokus.(Videoen viser Lumary Galaxy 123cm)

 

Bruksområder

Denne varsellysbjelken er egnet for montering på alle typer kjøretøy. Den slanke formen gir den et stort fortrinn. Bjelken monteres ved fastskruing. Sjekk også ut vårt anbefalte tilbehør for montering i “anbefalt tilbehør” fanen.

E-merket og godkjent

Denne takbjelken har alle ECE R65 klasse 2 som er mer enn Norske myndigheter krever. Den er også ECE R10 godkjent mot radiostøy og garanteres fri for radiostøy eller forstyrrelser på annen elektronikk. Dette produktet har nattsenking som demper effekten ved å trykke på en knapp på panelet.

Tekniske spesifikasjoner

 • 20 blinkmønster
 • Nattsenking med redusert effekt for bruk i mørket
 • 360° spredning
 • Spenning: 12 og 24V ( 9-32V )
 • Lengde 770mm x Bredde 220mm x Hyde 25mm. Høyde med fester 65mm
 • Materiale: Aluminiumshus og glass i polykarbonat
 • Kabellengde: 5 meter
 • Sertifiseringer: IP67, CE, ECE R65 klasse 2 og ECE R10
 • Digital fjernkontroll medfølger i esken
 • USB-C ladekontakt på fjernkontroll
 • Braketter og gummiføtter følger med i kassen
 • Kan kobles opp uten bruk av fjernkontroll

  Du finner Lumary Galaxy seien varsellysbjelker i følgende lengder

 

Lumary har et av de beste utvalgene innen bil- og maskinbelysning og varsellys i Norden. Lumary står for kvalitet, brukervennlighet og ansvarsbevissthet og er utviklet for det Nordiske markedet og klima. Lumary tilbyr derfor 3 eller 5 års garanti på sine produkter til bedriftskunder og privatpersoner. Dette skal sikre deg som kunde og gi deg trygghet i årene som kommer. Lumary har patenterte løsninger og design på en rekke produkter i sortimentet, og har stort fokus på innovasjon og bærekraft. Det jobbes kontinuerlig med innovative løsninger som skal gi de beste og mest poppulære produktene med kvalitet i fokus. Lumary gir deg derfor den tryggheten du forventer i valget av et lysprodukt. Når du mottar ditt Lumary produkt skal du være trygg på at du har gjort det rette valget! Står ikke produktet til din forventning så gir Lumary deg full returrett i originalemballasje.

Produktinformasjon

Driftsspenning 10-32V
E merke R65 Klasse 2
Egenskaper Nattsenking
Farge Sort
Lengde
 • 123 cm
 • 123cm
Lysfarge Gult
Lyskilde LED
Tillegsfunksjoner Fjernkontroll


Andre kjøpte dette:

XBB Dongle + XBB Power Unit Trådløs ekstralys oppkobling via app
Kjøp
25%
1 880,-
2 499,-
100+ på vårt lager
Bryter 12V, varsellys, LED-diode Maks 20 Amp.
Kjøp
180,-
14 på vårt lager
Sett med 500stk Strips fra 120 til 370mm og 100 fester for strips
Kjøp
10%
487,-
541,-
20+ på vårt lager
Lumary ECON 4 varsellys modul 4 LED, 2 meter kabel og R65 sertifikat
Kjøp
20%
329,-
411,-
100+ på vårt lager
Lumary Vixen DR18 rett dobbelrad LED-bar Fjernlys, 1 Lux på 744 meter
Kjøp
20%
2 640,-
3 300,-
3 på vårt lager
Lumary Vixen SR18 enradet LED-bar Fjernlys, 1 Lux på 523 meter
Kjøp
20%
1 780,-
2 225,-
4 på vårt lager
Kabelsett med rele og DT kontakter Velg antall DT kontakter
Velg
Fra 369,-
100+ på vårt lager
Lumary Cronos 7 ekstralys med 6 000 lm Black edition med dual posisjonslys
Kjøp
25%
1 265,-
1 686,-
100+ på vårt lager
Universal sort sidebrakett Til varsellysbjelker
Kjøp
590,-
100+ på vårt lager

Sist sett på:

Varsellysbjelke Lumary Galaxy 123 cm, fjernkontroll, alle godkjenning
Kjøp
9 488,-
Forventet til lager 10.07.2024
1430