Varsellysbjelke LUMARY Guardian

Silver line 121 cm

Varenr: V5035
1400 1400 1400 1400 1400 1400 1400 1400
ink mva6 991,-Kampanjepris
9 988,-Ordinær pris
-+
20+ på lager

Varsellysbjelke LUMARY Guardian Silver line 121 cm

Bestselger fra Lumary!

Guardian er Lumary sin bestselgende serie varsellysbjelke. Denne serien leveres fra 33 cm og opp til 156 cm (kan bestilles i opp til 2 meter lengde). Lumary legger stor vekt på enkelhet og driftssikkerhet. Guardian leveres derfor uten kontrollenhet som standard. Ved å åpne fanen anbefalt tilbehør finner du en kontrollboks som enkelt kobles til varsellysbjelken. Lumary Guardian byr på en rekke funksjoner som 24 forskjellige blinkprogrammer der samtlige er ECE R65 klasse 2, nattsenking og trafikkanvisning med 7 forskjellige funksjoner og cruise light funksjon. Lumary Guardian er E-merket og godkjent for radioforstyrrelser som ikke vil by på noe problemer i kombinasjon med annet utstyr og avansert kommunikasjonsutstyr. ECE R65 Klasse 2 er den strengeste sertifiseringen i ECE R65 sertifiseringen, og for å oppnå denne klassen stilles det vesentlig strengere krav til fotometriske data som lysstyrke og lysspredning. Varsellybjelken leveres med festebraketter og takrenne/takrails beslag.

Montering

Instruksjonsveiledning på Norsk er tilgjengelig som PDF fil under fanen support. Alle instruksjoner og data du trenger i forhold til kobling er beskrevet. Tilkoblingen gir deg mulighet til å velge oppkobling uten kontrollenhet eller med kontrollenhet som er ekstrautstyr og må kjøpes utenom om du ønsker dette. Du kan velge enkel oppkobling der kun styrestrøm til on/off er påkrevd. Alle andre funksjoner er valgfrie og du bestemmer selv hvor mange funksjoner du vil ta i bruk uten kontrollboksen. Kjøper du kontrollboks som tilleggsutstyr vil du ha alle funksjonene tilgjengelig som "Plug and play".

Tilgjengelige funksjoner på dette produktet

 • Valg av 24 blinkprogram
 • Nattfunksjon
 • Trafikkveiviser med 7 funksjoner
 • Cruise light
 • On/off

Design

Lumary Guardian serien er bygget av aluminiumkropp med LED moduler med moderne design. Serien kommer i Silver line (sølv) og Black line (sort) i en rekke ulike lengder for å imøtekomme alle ønsker og behov. Det er noen utvalgte modeller i sølv og sort som har oransje linse som gir et mer tydelig preg av varsellys. Bjelkene er laget av aluminium og glassene i polykarbonat for maksimal holdbarhet. Alle komponentene på produktet er IP67 sertifisert og vanntett. Dette er en robust varsellysbjelke som er bygd for holdbarhet og norsk klima med varierende temperaturer og is som kommer og går. Lumary sine produkter er blant det beste på markedet i Norge.

Bruksområder

Lumary Guardian varsellysbjelker er egnet for montering på alle typer kjøretøy. Den moderne formen gir den et stort fortrinn. Bjelken monteres ved fastskruing, eller med hjelp av takrails- fester som følger med i esken. Sjekk også ut vårt anbefalte tilbehør for montering i “anbefalt tilbehør” fanen. Her finnes mange fine braketter som vil hjelpe deg med monteringen uten å bore hull i kjøretøyet ditt.

Trafikkveiviser

Varselbjelkene har mulighet for “trafic advisor” funksjon som gir signal ved å blinke fra venstre, mot høyre, eller motsatt for å veilede trafikken forbi pågående arbeid eller hindringer i kjørefeltet.

E-merket og godkjent

Varsellysbjelken har alle E merkingene som kreves av Norske myndigheter. Den er ECE R10 godkjent mot radiostøy og garanteres fri for radiostøy eller forstyrrelser på annen elektronikk. Den har oppnådd de strengeste krav til styrke i ECE R65 TA2 direktivet med oransje lysfarge. Dette er godkjenningen som tilfredsstiller kravene til varsellys på kjøretøy.  

Tekniske spesifikasjoner

 • Spenning: 12/24V
 • Dim(LxDxH): 1207,8 x 170,2 x 54,6mm
 • LED: 1W x 204 stk
 • Strøm: 17A@12V, 8,5A@24V
 • Hus: Anodisert aluminium
 • Linse og endestykke: PC
 • Kabellengde: 2m + 5m
 • Funksjoner / blinkmønster: 24 varselmønster, 7 trafikkveivising og 1 cruise light mønster.
 • ECE R65 klasse II

Du finner samme serie varsellysbjelke i følgende lengder

 

Lumary har et av de beste utvalgene innen bil- og maskinbelysning og varsellys i Norden. Lumary står for kvalitet, brukervennlighet og ansvarsbevissthet og er utviklet for det Nordiske markedet og klima. Lumary tilbyr derfor 3 eller 5 års garanti på sine produkter til bedriftskunder og privatpersoner. Dette skal sikre deg som kunde og gi deg trygghet i årene som kommer. Lumary har patenterte løsninger og design på en rekke produkter i sortimentet, og har stort fokus på innovasjon og bærekraft. Det jobbes kontinuerlig med innovative løsninger som skal gi de beste og mest poppulære produktene med kvalitet i fokus. Lumary gir deg derfor den tryggheten du forventer i valget av et lysprodukt. Når du mottar ditt Lumary produkt skal du være trygg på at du har gjort det rette valget! Står ikke produktet til din forventning så gir Lumary deg full returrett i originalemballasje.

Produktinformasjon

Driftsspenning 10-32V
E merke R65 Klasse 2
Produsent Lumary