Arbeidslys Lumary Rotate 30 rundt

Flood, 3000 lm, 5700K for 12 og 24 volt

Varenr: L7030-F
20%
325 325 325 325 325
ink mva829,-Kampanjepris
1 036,-Ordinær pris
-+
Kvantumsrabatt!
På dette produktet har vi kvantumsrabatt! Legg inn antall i forpakningsstørrelsen, så ser du enhetsprisen!
100+ på vårt lager


  Rask levering!

Vi sender hver dag frem til klokka 14.

Lumary Rotate 30 flood arbeidslys er universalt men også tipasset Deutz-Fahr traktorer.

Dette er et rundt arbeidslys i Lumary Rotate serien. Lampen har flood lysbilde som er beregnet for arbeidslys i nærområdet. Det er 3 stk 10 watt Osram LED dioder som avgir hele 3000 lumen. Når du holder denne lampen i hånden skjønner du at du har kjøpt et arbeidslys av høy kvalitet. Du får her en liten kraftplugg av et arbeidslys pakket inn i et forholdsvis lite aluminiumshus med runde former. På lampen sitter en 30 cm kabel med DT plugg. I esken ligger en løs ende til å sette på bilen eller maskinens ledningsnett, om denne ikke har dette fra tidligere lampe.

Hva er Lumary Rotate?

Lumary Rotate serien består av en rekke arbeidslamper fra 10 til 90 watt effekt. Rotate serien finnes i runde, firkantet og ovale arbeidslys. Felles for alle i denne serien er at braketten er montert på en rund akseltapp på lampen, som gjør at lampen kan rotere 360 grader på den fastskrudde braketten uten at den blir hindret av annet en strømtilførsels-kabelen. Når du skrur til den vannrette klem-bolten til braketten, klemmes braketten på akslen på lampen og låser seg fast. Grunnen til at dette blir unikt og genialt er at alle lampene i Rotate serien kan monteres der det er faste innfestning til arbeidslamper. Flere og flere maskinprodusenter gjør det "vanskelig" å erstatte den originale lampen med noe annet enn en original lampe med lite effekt. Nå tilbyr Lumary en hel serie med arbeidslamper i alle fasonger og effektklasser i Rotate serien.

Enkel montering

Alle arbeidslampene i Rotate serien har en tilsynelatende lik festebrakett som øvrige arbeidslamper. Finner du den rette størrelsen og formen vil denne lampen passe de aller fleste biler og maskiner på markedet. Lampen passer 12 volt og 24 volt strømanlegg.

Tekniske spesifikasjoner

 • Lysbilde: Flood, for nærområdet
 • LEDs: 3 x 10W Luminus
 • Effekt (W): 30
 • Lumen: 3000
 • Sertifiseringer: CE/RoHs
 • Kapslingsgrad: IP68
 • Driftsspenning (V): 9-32
 • Dim(LxHxD): 85 x 114,2 x 72,4mm
 • Fargetemperatur (K): 6000
 • Materiale: Diecast aluminium
 • Linsemateriale: PC
 • Driftstemperatur: -40° to +85°C
 • 30 cm kabel med han DT kontakt + løs hun kontakt i esken

 

Lumary har et av de beste utvalgene innen bil- og maskinbelysning og varsellys i Norden. Lumary står for kvalitet, brukervennlighet og ansvarsbevissthet og er utviklet for det nordiske markedet og klima. Lumary tilbyr derfor 3 eller 5 års garanti på sine produkter til bedriftskunder og privatpersoner. Dette skal sikre deg som kunde og gi deg trygghet i årene som kommer. Lumary har patenterte løsninger og design på en rekke produkter i sortimentet, og har stort fokus på innovasjon og bærekraft. Det jobbes kontinuerlig med innovative løsninger som skal gi de beste og mest poppulære produktene med kvalitet i fokus. Lumary gir deg derfor den tryggheten du forventer i valget av et lysprodukt. Når du mottar ditt Lumary produkt skal du være trygg på at du har gjort det rette valget! Står ikke produktet til din forventning så gir Lumary deg full returrett i originalemballasje.

Produktinformasjon

Driftsspenning 10-32V
Egenskaper Med rotasjon
Fargetemperatur 5500K
Kontakt type Deutsch (DT)
Lysbilde Flood
Lyskilde LED
Passende til
 • Deutz
 • Fendt


Andre kjøpte dette:

Sist sett på:

Arbeidslys Lumary Rotate 30 rundt Flood, 3000 lm, 5700K for 12 og 24 volt
Kjøp
20%
829,-
1 036,-
100+ på vårt lager
325