Arbeidslys Lumary Rotate 10 rundt

Flood, 10W, 850LM, 6000K 12 og 24 volt

Varenr: L7015-F
Lumary Rotate 10 rundt arbeidslys med i mini format Lumary Rotate 10 rundt arbeidslys med i mini format Lumary Rotate 10 rundt arbeidslys med i mini format Lumary Rotate 10 rundt arbeidslys med i mini format Lumary Rotate 10 rundt arbeidslys med i mini format Lumary Rotate 10 rundt arbeidslys med i mini format Lumary Rotate 10 rundt arbeidslys med i mini format Lumary Rotate 10 rundt arbeidslys med i mini format
ink mva429,-   Pr. StkKampanjepris
536,-Ordinær pris
-+
20+ på vårt lager


  Rask levering!

Vi sender hver dag frem til klokka 14.

Lumary Rotate 10 flood arbeidslys og ryggelys

I denne lille runde lampen sitter det 1 stk 10 watt Osram LED diode som avgir 850 lumen med flood lysbilde som er optimalisert for bruk som arbeidslys i nærområdet. Dette er et Lumary produkt som bruker samme teknologi som Ignite serien. Det vil si at lampen tilpasser lysstyrken til temperaturen i lampens elektronikk. I praksis betyr dette at lampen lyser best en kald vinterdag. Blir temperaturen for høy for lampens kretskort blir effekten redusert for å ivareta lampens holdbarhet. Dette er et kompromiss for å yte maksimalt lysutbytte målt opp mot størrelse på lampen. Du får her en kraftplugg av et arbeidslys pakket inn i et lite aluminiumshus med avrundede ovale former. På denne lampen er det en 30 cm lang ledningstubb med  DT kontakt. Dette gjør at du kan erstatte den gamle lampen fort og enkelt med denne lampen. Med i esken ligger en løs DT hun kontakt som kan brukes på strømtilførsels kabelen, dersom denne ikke sitter der fra før.

Hva er Lumary Rotate?

Lumary Rotate serien består av en rekke arbeidslamper fra 10 til 90 watt effekt. Rotate serien finnes i runde, firkantet og ovale arbeidslys. Felles for alle i denne serien er at braketten er montert på en rund akseltapp på lampen, som gjør at lampen kan rotere 360 grader på den fastskrudde braketten uten at den blir hindret av annet en strømtilførsels- kabelen. Når du skrur til den vannrette klem-bolten til braketten, klemmes braketten på akslen på lampen og låser seg fast. Grunnen til at dette blir unikt og genialt er at alle lampene i Rotate serien kan monteres der det er faste innfestning til arbeidslamper. Flere og flere maskinprodusenter gjør det "vanskelig" å erstatte den originale lampen med noe annet enn en original lampe med lite effekt. Nå tilbyr Lumary en hel serie med arbeidslamper i alle fasonger og effektklasser i Rotate serien.

Enkel montering

Alle arbeidslampene i Rotate serien har en tilsynelatende lik festebrakett som øvrige arbeidslamper. Finner du den rette størrelsen og formen vil denne lampen passe de aller fleste biler og maskiner på markedet. Lampen passer 12 volt og 24 volt strømanlegg. Leveres med 30 cm kabel på lampen med hun DT plug. I esken ligger en løs han DT plugg som kan monteres på bilen, ATV, UTV eller maskinens ledningsnett.

Tekniske spesifikasjoner

 • Lysbilde: Flood, arbeidslys
 • LED: 1 x 10W Osram
 • Effekt (W): 10
 • Lumen: 850
 • Sertifiseringer: CE/RoHs
 • Kapslingsgrad: IP68
 • Driftstemperatur (V): 9-32
 • Dim(LxHxD): 57 x 87 x 58mm
 • Fargetemperatur (K): 6000
 • Materiale: Diecast aluminium
 • Linsemateriale: PC
 • Driftstemperatur: -40° to +85°C
 • 30cm kabel med DT kontakt på lampen og løs ende i esken

 

Lumary har et av de beste utvalgene innen bil- og maskinbelysning og varsellys i Norden. Lumary står for kvalitet, brukervennlighet og ansvarsbevissthet og er utviklet for det nordiske markedet og klima. Lumary tilbyr derfor 3 eller 5 års garanti på sine produkter til bedriftskunder og privatpersoner. Dette skal sikre deg som kunde og gi deg trygghet i årene som kommer. Lumary har patenterte løsninger og design på en rekke produkter i sortimentet, og har stort fokus på innovasjon og bærekraft. Det jobbes kontinuerlig med innovative løsninger som skal gi de beste og mest poppulære produktene med kvalitet i fokus. Lumary gir deg derfor den tryggheten du forventer i valget av et lysprodukt. Når du mottar ditt Lumary produkt skal du være trygg på at du har gjort det rette valget! Står ikke produktet til din forventning så gir Lumary deg full returrett i originalemballasje.

Produktinformasjon

Driftsspenning 10-32V
Egenskaper Med rotasjon
Fargetemperatur 5500K
Kontakt type Deutsch (DT)
Lysbilde Flood
Lyskilde LED


Andre kjøpte dette:

Sist sett på:

309