1 stk Lumary ekstralys brakett

I stk brakett med monteringskruer

Varenr: 5495
Lumary ekstralys brakett med rustfrie skruer Lumary ekstralys brakett med rustfrie skruer Lumary ekstralys brakett med rustfrie skruer Lumary ekstralys brakett med rustfrie skruer Lumary ekstralys brakett med rustfrie skruer
ink mva208,-   Pr. Stk
-+
100+ på vårt lager


  Rask levering!

Vi sender hver dag frem til klokka 14.

Lumary ekstralys brakett med skruer

Produsert i kraftig aluminium med sort pulverlakk.

Tykkelsen er 5mm som gjør dette til ett svært solid feste i motsetning til lignende fester i 3mm tykkelse som ser like ut.

Det følger med monteringskruer som vist på bildet. Det er ett feste i posen

 

Lumary har et av de beste utvalgene innen bil- og maskinbelysning og varsellys i Norden. Lumary står for kvalitet, brukervennlighet og ansvarsbevissthet og er utviklet for det Nordiske markedet og klima. Lumary tilbyr derfor 3 eller 5 års garanti på sine produkter til bedriftskunder og privatpersoner. Dette skal sikre deg som kunde og gi deg trygghet i årene som kommer. Lumary har patenterte løsninger og design på en rekke produkter i sortimentet, og har stort fokus på innovasjon og bærekraft. Det jobbes kontinuerlig med innovative løsninger som skal gi de beste og mest poppulære produktene med kvalitet i fokus. Lumary gir deg derfor den tryggheten du forventer i valget av et lysprodukt. Når du mottar ditt Lumary produkt skal du være trygg på at du har gjort det rette valget! Står ikke produktet til din forventning så gir Lumary deg full returrett i originalemballasje.Andre kjøpte dette:

Kabelsett med rele og DT kontakter Velg antall DT kontakter
Velg
Fra 369,-
100+ på vårt lager
Lumary Vixen DR26 Rett dobbelrad LED-bar Fjernlys, 1  Lux på hele 912m
Kjøp
20%
3 650,-
4 563,-
16 på vårt lager
Sett med støttestag med skyvebraketter
Kjøp
109,-
100+ på vårt lager

Sist sett på:

14724