Lumary fjernstyrt varsellysbjelke

Opplyst tekstplate med bred last

Varenr: V6300
Lumary fjernstyrt varsellysbjelke - JDD Utstyr Lumary fjernstyrt varsellysbjelke - JDD Utstyr Lumary fjernstyrt varsellysbjelke - JDD Utstyr Lumary fjernstyrt varsellysbjelke - JDD Utstyr Lumary fjernstyrt varsellysbjelke - JDD Utstyr Lumary fjernstyrt varsellysbjelke - JDD Utstyr Lumary fjernstyrt varsellysbjelke - JDD Utstyr Lumary fjernstyrt varsellysbjelke - JDD Utstyr
ink mva13 031,-   Pr. Eske
-+
100+ på vårt lager


  Rask levering!

Vi sender hver dag frem til klokka 14.

Lumary fjernstyrt varsellysbro med lysskilt inkludert "bred last" tekstplater

Lumary har utviklet denne flotte og praktiske lysskiltet med egen ramme med varsellys. Alle funksjoner styres ved medfølgende fjernkontroll. Det er til sammen 30 forskjellige blinkprogrammer som ikluderer cruise light i varsellys bjelken. Når tekstskiltet skal brukes trykkes en lås ned i front på venstre side, og skiltet vippes opp og det klikkes automatisk i lås i oppe posisjon. Når skiltet legges ned dras låseboltene ut på begge sider og skiltet legges ned til det automatisk klikkes i lås igjen i nede posisjon. Selve lyset i skiltet er enkelt bygd opp med pleksiglass i senter med hvitt innebygd mønster som reflekterer et svakt jevnt lys over hele skiltet.

E merket R65 klasse 2

Denne varsellysbjelken er godkjent i ECE R65 klasse 2 som er det strengeste kravet til varsellys for dag og nattbruk med egen funksjon for senking av effetkten om natten.

Denne varsellys bjelken har følgende funksjoner:

 • Trafikk anvisning venstre, høyre og senter ut til begge sider
 • 2 forskjellige cruise light funksjoner
 • 2 forskjellige lysstyrker på varsellys, dag og natt modus
 • Mulighet for å slå av varsellysene foran, eller bakover
 • Lysskilt med integrerte hvite LED som aktiveres via fjernkontroll og indikerer at dette er på
 • Lengde = 1159mm
 • Bredde =344mm
 • Høyde = 305mm

Lysskiltet åpne på venstre side, slik at tekstplatene kan skiftes ut med forskjellige tekster. Bred last er standard og følger med i esken. Disse tekstene kan kjøpes som ekstrautstyr:

 • LEDEBIL
 • FØLG MEG
 • TUNG LAST
 • LANG LAST
 • HVIT PLATE UTEN TEKST

Hvordan monteres dette produktet?

Denne varsellys bjelken med tekstskilt monteres på samme måte som en vanlig varsellysbjelke. Du kan bruke samme braketter og tilbehør som alle øvrige varsellys bjelker fra Lumary. Ønsker du å koble til uten bruk av fjernkontroll så bruker du rød og sort kabel til varsellysene av og på. Blå kabel er nattsenk og hvit kabel til bakgrunnsbelysning i tekstskiltet. Gul ledning er valg av blink program. Lyset i tekstboksen må aktiveres via fjernkontroll første gnag. Det er innebygd minni som gjør at du kan bruke ekstern on/off bryter.

Dette produktet er lovlig og godkjent i henhold til alle regler om varsellys og tekstskilt

Alle LED modulene i varsellys bjelken er E merket og godkjente. Tekstskiltet tilfredsstiller krav om bakgrunnsbelysning, tekststørrelse med teksthøyde over 110mm og innvendig indikering når tekstskiltet er på. Tekstskiltmodulen kan kjøpes separat med monteringsbraketter. Dette kan monteres i front på lastebiler og kobles til med DT kontakt.     

 

 

 

Lumary har et av de beste utvalgene innen bil- og maskinbelysning og varsellys i Norden. Lumary står for kvalitet, brukervennlighet og ansvarsbevissthet og er utviklet for det Nordiske markedet og klima. Lumary tilbyr derfor 3 eller 5 års garanti på sine produkter til bedriftskunder og privatpersoner. Dette skal sikre deg som kunde og gi deg trygghet i årene som kommer. Lumary har patenterte løsninger og design på en rekke produkter i sortimentet, og har stort fokus på innovasjon og bærekraft. Det jobbes kontinuerlig med innovative løsninger som skal gi de beste og mest poppulære produktene med kvalitet i fokus. Lumary gir deg derfor den tryggheten du forventer i valget av et lysprodukt. Når du mottar ditt Lumary produkt skal du være trygg på at du har gjort det rette valget! Står ikke produktet til din forventning så gir Lumary deg full returrett i originalemballasje.

Produktinformasjon

E merke R65 Klasse 2
Lyskilde LED


Andre kjøpte dette:

Rundt, markeringslys 1 stk LED, 12 og 24V
Velg
136,-
100+ på vårt lager
Lang last tekstplate 190x980mm til Lumary lysskilt
Kjøp
456,-
20+ på vårt lager
Tung last tekstplate 980x190mm til Lumary lysskilt
Kjøp
456,-
20+ på vårt lager
Turtle Wax Wipes Vinyl Gloss Tub 40 stk slitesterke wipes
Kjøp
10%
62,-
69,-
12 på vårt lager
Lumary ECON-9 ekstralys med parklys 150 watt, 13600 lumen, 1 lux på 560m
Kjøp
20%
1 439,-
1 799,-
20+ på vårt lager
Sett med støttestag med skyvebraketter
Kjøp
109,-
100+ på vårt lager
Lumary Cronos 7 ekstralys med 6 000 lm Black edition med dual posisjonslys
Kjøp
25%
1 265,-
1 686,-
100+ på vårt lager
Arbeidslys Lumary Corax 40 Flood Flood lysbilde med varsellys
Kjøp
20%
1 195,-
1 494,-
Ubekreftet 20.08.2024
Universal sort sidebrakett Til varsellysbjelker
Kjøp
590,-
100+ på vårt lager
Vår bestselger fra LUMARY | Philips LED Firkantet arbeidslys i økonomiklassen
Velg
20%
Fra 399,-
499,-
Forventet til lager 05.07.2024

Sist sett på:

1338