Retningsbestemt Lumary LED blinkenhet

hvitt og oransje lys - alle godkjenninge

Varenr: V6215
LUMARY LED blinkenhet med hvitt og oransje lys fra tilsammen 6 LED LUMARY LED blinkenhet med hvitt og oransje lys fra tilsammen 6 LED LUMARY LED blinkenhet med hvitt og oransje lys fra tilsammen 6 LED LUMARY LED blinkenhet med hvitt og oransje lys fra tilsammen 6 LED
pr
ink mva586,-
-+
100+ på lager hos oss


  Rask levering!

Vi sender hver dag frem til klokka 14.

LUMARY LED hvit og oransje blinkenhet med alle godkjenning

Denne er for deg som ønsker å spe på med hvitt lys i ditt varsellys oppsett. Denne modulen har innebygde hvite og oransje LEDs. LED blitz module med alle godkjenninger pakket inn i en sort aluminium ramme som er 130 x 28 mm med en tykkelse på kun 14,2mm. Lumary levere denne med 2 meter kabel slik at du lette skal koble denne til uten å måtte skjøte kabelen. Denne blinkenheten er lyssterk med gode fotometriske data som tilfredsstiller ECE R65 klasse 2. Det vil si at du får en blinkenhet som har godkjenning for dag og natt funksjon. I praksis betyr dette at det er eget blinkprogram med redusert effekt (nattsenking) Du kan koble sammen og synkronisere V6010, V6015 og V6020 til å blinke samme mønster og skifte blinkmønster samtidig.

Tekniske spesifikasjoner

  • Spenning: 10-30V
  • Kabel: 2000mm
  • E-merket, R65 klasse 2 og R10
  • Feste: Skruer
  • Kapslingsgrad: IP67

 

Lumary har et av de beste utvalgene innen bil- og maskinbelysning og varsellys i Norden. Lumary står for kvalitet, brukervennlighet og ansvarsbevissthet og er utviklet for det Nordiske markedet og klima. Lumary tilbyr derfor 3 eller 5 års garanti på sine produkter til bedriftskunder og privatpersoner. Dette skal sikre deg som kunde og gi deg trygghet i årene som kommer. Lumary har patenterte løsninger og design på en rekke produkter i sortimentet, og har stort fokus på innovasjon og bærekraft. Det jobbes kontinuerlig med innovative løsninger som skal gi de beste og mest poppulære produktene med kvalitet i fokus. Lumary gir deg derfor den tryggheten du forventer i valget av et lysprodukt. Når du mottar ditt Lumary produkt skal du være trygg på at du har gjort det rette valget! Står ikke produktet til din forventning så gir Lumary deg full returrett i originalemballasje.

Produktinformasjon

Driftsspenning 10-32V
E merke R65 Klasse 2
Egenskaper Nattsenking
Lysfarge Gult og hvitt
Lyskilde LED


Sist sett på:

1348