4 stk Lumary Rotate 80 arbeidslys | Oval

Ovalt som passer til John Deere

Varenr: L7080-4
Sett med 4 stk Lumary Rotate 80 arbeidslys til John Deere traktorer Sett med 4 stk Lumary Rotate 80 arbeidslys til John Deere traktorer Sett med 4 stk Lumary Rotate 80 arbeidslys til John Deere traktorer Sett med 4 stk Lumary Rotate 80 arbeidslys til John Deere traktorer
ink mva6 356,-   Pr. Sett Kampanjepris
7 945,-Ordinær pris
-+
6 på vårt lager


  Rask levering!

Vi sender hver dag frem til klokka 14.

4 stk Lumary Rotate 80 ovalt arbeidslys

I disse ovale lampene sitter 8 stk 10 watt Osram LED dioder som avgir hele 6400 lumen med flood lysbilde som er beregnet for arbeidslys i nærområdet. Disse er Lumary produkter som bruker samme teknologi som Ignite serien. Det vil si at lampene tilpasser lysstyrken til temperaturen i lampenes elektronikk. I praksis betyr dette at lampene lyser best en kald vinterdag. Blir temperaturen for høy for lampenes kretskort blir effekten redusert for å ivareta lampenes holdbarhet. Dette er et kompromiss for å yte maksimalt lysutbytte målt opp mot størrelsen på lampene. Du får her 4 stk kraftplugger av noen arbeidslys pakket inn i et aluminiumshus med avrundede ovale former. Den innfelte DT kontakten gjør at du kan erstatte den gamle lampen fort og enkelt med en av disse lampen. Det følger med kabel på hele 2 meter med DT kontakt pr lampe, som kan strekkes til strømkilde uten skjøter.

Hva er Lumary Rotate?

Lumary Rotate serien består av en rekke arbeidslamper fra 10 til 90 watt effekt. Rotate serien finnes i runde, firkantet og ovale arbeidslys. Felles for alle i denne serien er at braketten er montert på en rund akseltapp på lampen, som gjør at lampen kan rotere 360 grader på den fastskrudde braketten uten at den blir hindret av annet en strømtilførsels- kabelen. Når du skrur til den vannrette klem-bolten til braketten, klemmes braketten på akslen på lampen og låser seg fast. Grunnen til at dette blir unikt og genialt er at alle lampene i Rotate serien kan monteres der det er faste innfestning til arbeidslamper. Flere og flere maskinprodusenter gjør det "vanskelig" å erstatte den originale lampen med noe annet enn en original lampe med lite effekt. Nå tilbyr Lumary en hel serie med arbeidslamper i alle fasonger og effektklasser i Rotate serien.

Enkel montering

Alle arbeidslampene i Rotate serien har en tilsynelatende lik festebrakett som øvrige arbeidslamper. Finner du den rette størrelsen og formen vil disse lampen passe de aller fleste biler og maskiner på markedet. Alle arbeidslys i Rotate serien med innebygd DT kontakt har en 2 meter kabel med påmontert DT hun kontakt for å passe inn i lampen. Dette gjør det mulig å rekke strømkilden uten skjøter på kabelen. Lampen passer 12 volt og 24 volt strømanlegg. Disse arbeidslampene passer rett på John Deere traktorer med JW Speaker arbeidslys.

Tekniske spesifikasjoner

 • Lysbilde: Flood for nærområdet
 • LED: 8 x 10W Luminus
 • Effekt (W): 80
 • Lumen: 6400
 • Sertifiseringer: CE/RoHs
 • Kapslingsgrad: IP68
 • Driftsspenning (V): 9-32
 • Dim(LxHxD): 178 x 126 x 76mm
 • Fargetemperatur (K): 6000
 • Materiale: Diecast aluminium
 • Linsemateriale: PC
 • Driftstemperatur: -40° to +85°C
 • Innebygd DT kontakt
 • 2m kabel med DT kontakt

 

Lumary har et av de beste utvalgene innen bil- og maskinbelysning og varsellys i Norden. Lumary står for kvalitet, brukervennlighet og ansvarsbevissthet og er utviklet for det nordiske markedet og klima. Lumary tilbyr derfor 3 eller 5 års garanti på sine produkter til bedriftskunder og privatpersoner. Dette skal sikre deg som kunde og gi deg trygghet i årene som kommer. Lumary har patenterte løsninger og design på en rekke produkter i sortimentet, og har stort fokus på innovasjon og bærekraft. Det jobbes kontinuerlig med innovative løsninger som skal gi de beste og mest poppulære produktene med kvalitet i fokus. Lumary gir deg derfor den tryggheten du forventer i valget av et lysprodukt. Når du mottar ditt Lumary produkt skal du være trygg på at du har gjort det rette valget! Står ikke produktet til din forventning så gir Lumary deg full returrett i originalemballasje.Andre kjøpte dette:

Sett med 500stk Strips fra 120 til 370mm og 100 fester for strips
Kjøp
10%
487,-
541,-
20+ på vårt lager
DURIN arbeidslys | 6900 lumen | 4000K med 45° varmt hvitt lysbilde
Kjøp
20%
1 895,-
2 369,-
20+ på vårt lager
Overgang fra 1 til 2 DT kontakter
Kjøp
246,-
100+ på vårt lager

Sist sett på:

4 stk Lumary Rotate 80 arbeidslys | Oval Ovalt som passer til John Deere
Kjøp
20%
6 356,-
7 945,-
6 på vårt lager
1184