Bygg Lumary Vixen DR26 LED-bar ekstralys

23400 lumen og kastelengde på 912 meter

Varenr: BYGG-L7128
Tilpass Lumary Vixen DR 26 LED-bar med riktig tilbehør til din bil Tilpass Lumary Vixen DR 26 LED-bar med riktig tilbehør til din bil Tilpass Lumary Vixen DR 26 LED-bar med riktig tilbehør til din bil Tilpass Lumary Vixen DR 26 LED-bar med riktig tilbehør til din bil Tilpass Lumary Vixen DR 26 LED-bar med riktig tilbehør til din bil Tilpass Lumary Vixen DR 26 LED-bar med riktig tilbehør til din bil Tilpass Lumary Vixen DR 26 LED-bar med riktig tilbehør til din bil Tilpass Lumary Vixen DR 26 LED-bar med riktig tilbehør til din bil Tilpass Lumary Vixen DR 26 LED-bar med riktig tilbehør til din bil
ink mva3 650,-   Pr. StkKampanjepris
4 563,-Ordinær pris
16 på vårt lager


  Rask levering!

Vi sender hver dag frem til klokka 14.

Bygg ditt eget sett!

Bygg din Lumary Vixen DR26 Dobbelradet ekstralys

Lumary Vixen sine nye DR18, SR18 og den større DR26 og SR26 har betegnelsen der SR står for singel rad og DR for dobbel rad. Denne LEDbaren gir deg sannsynligvis det reneste og klareste lysbilde på markedet. Her finner du den nyeste reflektor teknologien for å skape sylskarpt bilde og de mest optimaliserte fotometrisk data lysbildet som er sylskarp helt uten innslag av andre farger som du vil se i andre konkurrerende lignende LEDbarer fra andre merker. Vi tørr å påstå at denne LEDbaren leverer ett av de mest lyseffektive lysbildet på markedet. Dette bevises i det målte lysutbyttet sett i sammenheng med strømforbruket. I tillegg leveres denne serien i lengder som er litt annerledes enn standardlengder. Dette gjør faktisk at du får flere alternativer og kan optimalisere valget med en lengde lenger enn det du får hos øvrige fabrikanter.

Hvorfor vil alle ha denne LEDbaren:

Det spesielle med denne LEDbaren er det sylskarpe lysbilde uten noe innslag av forstyrrende fargeforvrengninger. Den dype reflektoren og dens utforming med LEDenes plassering sikrer fotometriskedata som andre konkurrenter sliter med å følge. Selv med denne nye reflektorteknologien er det også oppnådd black edition front på disse fire modellene. Lysbidet er "driving beam" med en utrolig rekkevidde som måler 1 lux på hele 912 meter avstand. Dette er et utrolig bra lysutbytte på en LEDbar på denne lengden. Med dette erkstralyset får du et lysbildet med en kjerne som rekker utrolig langt. For å sikre god spredning selv med lang rekkevidde er lysbildet konstruert med en liggende lyssøyle ut til hver side. Fargetemperaturen er på 5500 Kelvin som gir et behagelig lysfarge på lange kjøreturer.

Montering:

Med i den flotte esken til LEDbaren følger det med sidebraketter og skyvebraketter som kan monteres i topp, bunn og i ryggen på LEDbaren. I tillegg kan brakettene speilvendes og byttes på alle mulige måter. Dette gir svært mange monteringsmuligheter forran på bilen, oppå eller under skiltplaten og om du heller liker å felle denne inn i grillen har du alle muligheter for dette også. Det følger med støttestag med skyvebrakett som kan brukes til å stive av LEDbaren. Dette er ofte nødvendig for å få et stabilt lysbilde på humpete vei. Dette gir igjen ett enda mer behagelig lysbildet uten flimmer.
OBS! Denne LEDbaren er en av de kraftigste på markedet i sin klasse og har derfor egen funksjon for å tilfredstille E merket. Når du monterer denne og kobler til LEDbaren med den ferdigmonterte DT kontakten ligger det en løs ledningstubb utenfor kontakten. For å tilfredstille E merket må denne kobles til jord. Da blir effekten redusert med ca 30% slik at lysmengden tilfredstiller ECE R112 direktivet. Dette er en funksjon som ikke er påkrevd å bruke ved offroad bruk, men for at lampen skal tilfredstille E merket må denne kobles til jord. LEDbaren er E merket og godkjent. /Husk å koble jord til denne kabelen)

Lumary Ignite teknologi:

Ignite teknologien til Lumary gir deg alltid det beste lyset utifra hva den aktuelle temperaturen i lampen tillater. Innebygd i lampens kretskort ligger en temperaturføler som automatisk regulerer lampens effekt utifra hva som er forsvarlig. Dette betyr at du vil oppleve denne lampen som kraftigere om vinteren da det er god tilgang på kjølig luft rundt lampehuset. På varme sommerdager vil du kanskje merke at lampen yter mindre effekt, dette er for å beskytte lampens elektronikk og LED moduler mot høye temperaturer. Lumary Ignite teknologien gir deg alltid maksimalt lysutbytte til en hver tid.

Tekniske spesifikasjoner:

  • Lysbilde: Driving
  • Driftsspenning (V): 9-33
  • LED 60 x 3W
  • Strømtrekk som er reelt 12V 19,8A. 24V 9,9A.
  • Rå lumen 23400
  • Lysintensitet i senter av kjernen  831000 Cd
  • 1 lux på hele 912 meter avstand
  • Sertifikater R10 og R112 Ref 50
  • Vanntett IP68
  •  Dimensjoner Lengde 670mm x Høyde 68mm x Dybde 85mm

 

 

Lumary har et av de beste utvalgene innen bil- og maskinbelysning og varsellys i Norden. Lumary står for kvalitet, brukervennlighet og ansvarsbevissthet og er utviklet for det nordiske markedet og klima. Lumary tilbyr derfor 3 eller 5 års garanti på sine produkter til bedriftskunder og privatpersoner. Dette skal sikre deg som kunde og gi deg trygghet i årene som kommer. Lumary har patenterte løsninger og design på en rekke produkter i sortimentet, og har stort fokus på innovasjon og bærekraft. Det jobbes kontinuerlig med innovative løsninger som skal gi de beste og mest poppulære produktene med kvalitet i fokus. Lumary gir deg derfor den tryggheten du forventer i valget av et lysprodukt. Når du mottar ditt Lumary produkt skal du være trygg på at du har gjort det rette valget! Står ikke produktet til din forventning så gir Lumary deg full returrett i originalemballasje.

 

Produktinformasjon

Driftsspenning 10-32V
Fargetemperatur 5500K
Kontakt type Deutsch (DT)
Lysbilde Driving
Referansetall 50


Sist sett på:

14689