Gorilla Monteringslim 250ml

Ekstra Sterkt Lim for Tøffe Forhold

Varenr: 24800
49315 49315 49315 49315
ink mva249,-   Pr. Stk
-+
8 på vårt lager


  Rask levering!

Vi sender hver dag frem til klokka 14.

GORILLA MONTERINGSLIM: Ekstra Sterkt Lim for Tøffe Forhold


Gorilla Monteringslim er spesielt utviklet for å takle de tøffeste miljøene og er så allsidig at det fester seg til nesten alle typer materialer. Dette gjør det ideelt for en rekke bruk, som bad, bygningsplater, kjøkken, betong, steinarbeid, paneler, gulvbelegg, landskapsarbeid og mer. Formelen skaper et utrolig slitesterkt og langvarig feste som er både fleksibelt og fyller hull. Det motstår ekstreme temperaturer og kan brukes både innendørs og utendørs, til og med under vann. Limet fester seg til både våte og tørre overflater og kan overmales etter herding.

Teknisk Informasjon:

  • Påfør i temperaturer mellom +4°C og +37°C.
  • Når herdet, tåler limet temperaturer fra -40°C til +93°C.

Bruksanvisning:

  1. Forberedelse:
    Klipp av tuppen av patronen og fest munnstykket. Klipp av tuppen av munnstykket til ønsket størrelse. Sett patronen i en fugepistol.
  2. Påføring:
    Påfør limet i et sikksakkmønster på overflaten. Vær forsiktig så du ikke trykker ut for mye. På grove eller ujevne overflater, sørg for å bruke nok lim for å fylle eventuelle tomrom.
  3. Fest sammen:
    Press sammen flatene innen 10 minutter og hold i 20-60 sekunder. Tungt materiale kan kreve midlertidig støtte eller mekanisk press for å holde delene sammen.


Andre kjøpte dette:

Sist sett på:

49315