Hvitt og gult LED mini markeringslys

For styling på bøyler og annet

Varenr: FT-073 BZ LED
Hvitt og gult LED mini markeringslys For styling på bøyler og annet Hvitt og gult LED mini markeringslys For styling på bøyler og annet Hvitt og gult LED mini markeringslys For styling på bøyler og annet Hvitt og gult LED mini markeringslys For styling på bøyler og annet Hvitt og gult LED mini markeringslys For styling på bøyler og annet Hvitt og gult LED mini markeringslys For styling på bøyler og annet Hvitt og gult LED mini markeringslys For styling på bøyler og annet

Velg:

FargeRødt hvitt
ink mva137,-   Pr. Stk
-+
Utsolgt (1 dager leveringstid)


  Rask levering!

Vi sender hver dag frem til klokka 14.

Hvitt og gult LED Mini Markeringslys

Introduserer en banebrytende løsning for klaring og markeringsbelysning med vårt LED Mini Markeringslys. Dette funksjonelle LED-lyset kombinerer avansert teknologi med enestående design, og leverer lavt strømforbruk og imponerende lysytelse.

Funksjoner:

• Lavt Strømforbruk: LED markeringslyset optimal synlighet samtidig som det opprettholder lavt strømforbruk.

• Europeisk E9-Homologasjon: Oppfyller europeiske standarder med E9-homologasjon, som garanterer kvalitet og overholdelse av relevante forskrifter.

• EMC-Sertifikat: Sertifisert for elektromagnetisk kompatibilitet (EMC), sikrer problemfri integrasjon med kjøretøyets elektroniske systemer.

• Støtmotstandsdyktig: Med en PC-lampe-skjerm er denne lampen konstruert for å motstå støt, noe som sikrer pålitelig ytelse selv under utfordrende forhold.

• Valgfri Polaritetstilkobling: Mulighet for valgfri tilkoblingspolaritet gir enkel og tilpasningsdyktig installasjon.

• Fargerik Variasjon: LED Mini Markeringslys er tilgjengelig i fem fargevarianter: hvit, gul, rød, grønn og blå, og gir deg muligheten til å tilpasse kjøretøyets utseende etter dine preferanser.

• Passer Perfekt på Rustfritt Stålrør: Designet for en elegant passform på rustfritt stålrør, som ofte brukes på stolper for varebiler og lastebiler.

• Skru Dekslene: Utstyrt med skru deksler for enkel tilgang og vedlikehold, gir dette LED Mini Markeringslyset ikke bare imponerende lysutslipp, men også en iøynefallende lysstyrke.

• Bred Tilgjengelighet: Med tilgjengelighet i fargevariantene hvit, gul og rød, tilfredsstiller dette populære LED-markeringslyset forskjellige preferanser og bruksområder.

Oppdag den perfekte kombinasjonen av stil og funksjonalitet med LED Mini Markeringslys – det ideelle valget for de som søker pålitelig, energieffektiv og visuelt slående klaring og markeringsbelysning.

 

 

Clearance Lamp LED 12-36V, Green, loom 0,5m, with a flat and round black rubber gasket for a vehicle bullbars.

Produktinformasjon

Farge Rødt hvitt
Lysfarge
  • Gult og hvitt
  • hvitt og gult


Andre kjøpte dette:

Fabrikattilpasset Innfellbar hovedlykt Med nærlys til Fendt, claas og MF
Kjøp
20%
1 895,-
2 369,-
20+ på vårt lager
Fabrikattilpasset Innfelt arbeidslys Fendt Claas Case IH og New Hollan
Kjøp
20%
829,-
1 036,-
20+ på vårt lager
Fabrikattilpasset Innfellbart arbeidslys til Fendt Claas MF Case IH og NH
Kjøp
20%
895,-
1 119,-
Forventet til lager 05.07.2024

Sist sett på:

Hvitt og gult LED mini markeringslys For styling på bøyler og annet
Kjøp
137,-
Utsolgt (1 dager leveringstid)
50040