LEDbar

Ledbar lykter er blitt den mest populære måten å oppgradere fjernlysene på bilen, etter reglene rundt ekstralys ble fjernet 01.10.18.

JDD Utstyr har et bredt utvalg godkjente LEDbar lykter som kan brukes både på bil og andre tyngre kjøretøy – og lagerfører kjente merker som Aurora, BRT, Durin, Lazer, Lumary og ExtremeLED.

 • Fordeler ved LED bar fjernlys

  Fordelene med LED bar er mange, men de viktigste punktene å trekke frem er:

  • Gir lengre lys og kastelengde
  • Bruker mindre strøm
  • Lyktene er mindre og mer kompakt
  • Er enkel å montere
  • LEDbar lamper har lang levetid
  • Prisgunstig
 • E godkjente LED lykter til alle slags kjøretøy

  01.10.18 kom det nye regler for bruk av ekstralys og fjernlys på bil, og du kan nå ha et fritt antall fjernlys lykter på bilen din. Reglene gjelder også for tunge kjøretøy. Husk at fjernlyset må være E godkjent for å kunne brukes på norske veier.

  Om du ønsker et ekstra fjernlys til bilen, eller enorme LED-barer som lyser hundrevis av meter har vi det på lager!

  Vi har også ekstralys til lastebil, SUV, truck, gruvedrift, byggeplassen, større kjøretøy, båt, motorsykkel, varebil, 4×4, offroad m.m.

  De fleste av våre lys er E-merket og godkjent for bruk på Norske veier.

 • LED bar og fjernlys til bilen - Hva skal du velge?

  Det kan være vanskelig å vite hvilket lys du skal velge til bilen din. Det finnes mange ulike alternativer som gjør valget vanskelig.

  For å hjelpe deg har vi her valgt ut noen LED lamper av høy kvalitet som passer de fleste biler, og som er E-merket og godkjent for bruk på norske veier:

  Komplett ekstralys sett med  BRT 20″ LEDbar

  Komplett ekstralys sett med 20″ Lumary LEDbar

  Lumary 21,5″ LED bar med 10800 lumen

  Trenger du ytterligere tips og råd om LED lamper til bilen? Ta kontakt med vårt kundesenter.

 • Ekstreme LED bar - For deg som er på utkikk etter det råeste på markedet

  JDD Utstyr tilbyr flere kjente merkevarer og noe av det aller råeste du kan få tak i innen LED belysning og LEDbar til kjøretøy.

  LED bar fra Lazer: Her får du noe av det råeste som finnes på markedet og LED teknologi i verdensklasse. Ekstrem lysstyrke, kult design og kan enkelt monteres f.eks i grillen på bilen din.

  Lumary: Vårt eget varemerke som vi satser stort på, hvor vi har håndplukket produkter, der målet er at produktene gir deg mer enn du forventer til prisen. Selv om pris er i fokus skal ikke det gå på bekostning av kvaliteten. Med genuin interesse har vi brukt utallige timer på grundig testing og oppfølging av produksjon for å skape et varemerke for massene som vi er stolte av.