LEDbar

LEDbar er uten tvil den mest populære måten å oppgradere fjernlysene på bilen i dag. Fordelene med ledbar er mange, men de absolutt viktigste punktene å trekke frem er at ledbar gir lengre lys, bruker mindre strøm, lykten er mindre og mer kompakt, noe som resulterer i enklere montering. Vi lagerfører merker som Aurora, Durin, ExtremeLED og BRT. Dette gir deg stort utvalg i design, prisklasser, lysbilder, lengder m.m. Her finner du alt fra prisgunstige produkter, produkter som leverer ytelse og kvalitet opp mot pris som ingen konkurrenter kan matche, til noe av det råeste på markedet.

  • LEDbar

    Vi har en rekke ulike typer LED barer som dual color LEDbar, kurvet LEDbar, kurvet marine LED bar, nær og fjern LED bar, rett dobbeltradet LED bar, rett enkeltradet LED bar, rett marine LED bar og super slim LED bar. Du får LED barer i lengden 10″ – 50″ og lysbilder som combo, flood, driving, spot, fullt og blend og tåke.

    Skal du ha det råeste på markedet hva gjelder lumen og lux er det DURIN som gjelder. Kjøper du Aurora LED bjelker får du produkter som leverer helt på høyde på alle områder med det langt dyrere konkurrerende bjelker gjør, og vi kan trygt si at i sitt pris / ytelse-forhold, er disse produktene trolig de beste på markedet i sine segment.