Nisula skogsmaskiner

JDD Maskin AS er Norsk importør for Nisula skogsmaskiner, hogst aggregater, Traktor montert hogst utstyr og BIO aggregater

  • Nisula Skogsmaskiner og aggregater

    JDD Maskin AS er importør for Nisula aggregater, kraner, bio aggregater og sist men ikke minst N5 som er en spennende nyhet i Norge. JDD Maskin AS jobber sammen med Nisula for å tilpasse kran og maskin til kantslått. N5 kan leveres med Palfinger Epsilon kran eller Nisula sin parallel kran, begge kranalternativene har over 10 meter rekkevidde. Nisula N5 er en perfekt kombimaskin som egner seg bra langs veg og i skogen. På veien er toppfarten 40 km/t som gjør denne maskinen spesiell i forhold til å kombinere arbeidet igjennom årstidene. Du skreddersyr maskinen til ditt behov. Det er flere valg alternativer til datasystem og hogstaggregater. Kanskje du bare ønsker et Bio klipp aggregat med akkumulering med mulighet for bruk til kantslått om sommeren.

    Nisula er kjent for sine driftsikre hogst aggregater. Nisula holder til like ved Valtra fabrikken i Finland og tilbyr påbygg av kraner og tynningsaggregater på Valtra traktorer.

    Nisula har ferdige kransatser, kraner og utstyr for traktorer. Ønsker du å ettermontere dette fikser JDD Maskin AS dette også.