Arbeidslys Lumary Corax 40 Flood

Tøft og stilfult arbeidslys for nærområd

Varenr: L7240
Arbeidslys Lumary Corax 40 flood arbeidslys til maskin og lastebil Arbeidslys Lumary Corax 40 flood arbeidslys til maskin og lastebil Arbeidslys Lumary Corax 40 flood arbeidslys til maskin og lastebil Arbeidslys Lumary Corax 40 flood arbeidslys til maskin og lastebil Arbeidslys Lumary Corax 40 flood arbeidslys til maskin og lastebil Arbeidslys Lumary Corax 40 flood arbeidslys til maskin og lastebil
pr
ink mva869,-
-+
Kvantumsrabatt!
På dette produktet har vi kvantumsrabatt! Legg inn antall i forpakningsstørrelsen, så ser du enhetsprisen!
100+ på vårt lager


  Rask levering!

Vi sender hver dag frem til klokka 14.

Arbeidslys Lumary Corax 40 flood

Dette er nok en knallfin multilampe til anvendelse på alle typer kjøretøy som arbeidslys beregnet for nærområdet. Designet og formen gjør den svært aktuell som arbeidslys på pickup, varebiler, maskiner, traktorer lastbiler, ATV, UTV, gravemaskiner. Her er det bare fantasien som setter begrensinger. Lampen er i BLACK EDITION serien fra LUMARY, med sorte overflater inni lampehuset som reflekteres i reflektoren og gir den sorte fronten på lampen. Braketten kan justeres vertikalt over 90 grader slik at du får fleksible monteringsmuligheter.

Lumary Ignite teknologi

Ignite teknologien til Lumary gir deg alltid det beste lyset utifra hva den aktuelle temperaturen i lampen tillater. Innebygd i lampens kretskort ligger en temperaturføler som automatisk regulerer lampens effekt utifra hva som er forsvarlig. Dette betyr at du vil oppleve denne lampen som kraftigere om vinteren da det er god tilgang på kjølig luft rundt lampehuset. På varme sommerdager vil du kanskje merke at lampen yter mindre effekt, dette er for å beskytte lampens elektronikk og LED moduler mot høye temperaturer. Lumary Ignite gir deg alltid maksimalt lysutbytte til en hver tid.

DT kontakt for enkel tilkobling

Denne lampen har 2 pin DT kontakt med ca 30 cm kabel inn til lampen. Det følger med en løs 2pin DT plugg til å montere på bilen/maskinens ledningsnett dersom du ikke har dette fra før

Tekniske spesifikasjoner

 • Lysbilde: Flood
 • LED: 4 x 10W OSRAM P9
 • Effekt (W): 40
 • Lumen: 3110
 • Effektivitet (Lm/w): 77,3
 • Lux@10m: 67
 • Sertifiseringer: CE/RoHs/ECE R10
 • Kapslingsgrad: IP69K
 • Driftsspenning (V): 9-33
 • Dim (LxHxD): 81*75*67,5mm
 • Fargetemperatur (K): 5700
 • Materiale: Diecast aluminium
 • Linsemateriale: PC
 • Driftstemperatur: -30°C ~ +65°C

 

Lumary har et av de beste utvalgene innen bil- og maskinbelysning og varsellys i Norden. Lumary står for kvalitet, brukervennlighet og ansvarsbevissthet og er utviklet for det nordiske markedet og klima. Lumary tilbyr derfor 3 eller 5 års garanti på sine produkter til bedriftskunder og privatpersoner. Dette skal sikre deg som kunde og gi deg trygghet i årene som kommer. Lumary har patenterte løsninger og design på en rekke produkter i sortimentet, og har stort fokus på innovasjon og bærekraft. Det jobbes kontinuerlig med innovative løsninger som skal gi de beste og mest poppulære produktene med kvalitet i fokus. Lumary gir deg derfor den tryggheten du forventer i valget av et lysprodukt. Når du mottar ditt Lumary produkt skal du være trygg på at du har gjort det rette valget! Står ikke produktet til din forventning så gir Lumary deg full returrett i originalemballasje.

Produktinformasjon

Driftsspenning 10-32V
Kontakt type Deutsch (DT)
Lysbilde Flood
Lyskilde LED


Sist sett på:

326