Vår bestselger fra LUMARY | Philips LED

Firkantet arbeidslys i økonomiklassen

Varenr: L3020
312 312 312 312 312 312 312 312

Velg:

Antall
1
4
8
ink mva499,-   Pr.Stk
-+
100+ på vårt lager

Alternativer:


  Rask levering!

Vi sender hver dag frem til klokka 14.

LUMARY 48W LED arbeidslampe med 60 graders SAE lysbildet

Denne bestselgeren har et imponerende lysbilde og lysutbytte. Lysbilde er et resultat av høyteknologisk linseoptikk som vinkler lysbilde ned mot bakken for å hindre unødvendig blending og sløsing med lyset. Dette resulterer i at du vil oppleve denne lampen som enda kraftigere og mer komfortabel å jobbe med enn tilsvarende lamper på markedet.

Over 10 000 solgt i Norge!

Vi har siden introduksjonen i 2017 solgt godt over 10 000 enheter av denne lamper. Lampen har blitt oppdatert med ny teknologi først i 2019 også siste endring i 2021.

Mer energi til lys og mindre til varme

Denne lampen bruker Philips LEDs. Når du installerer lampen vil du straks merke at energiforbruket går til å produsere lys og ikke varme. Lampen har slitesterkt aluminiumhus og skreddersydde kjøleribber som holder temperaturen nede og gjør at LEDene holder seg kjølige. Dette resulterer i mye lengre levetid enn for eksempel  tilsynelatende like lamper som bruker Epistar LEDs. LED-lampen har en overflate av høy kvalitet. Skrudd kabelgjennomføring for å hindre strekk i kabel og vanninntrengning. Lampen bruker uknuselig og ripebestandig linse. Denne lampen er lett og vil derfor tåle vibrasjoner og kraftige bevegelser godt.

LUMARY_L3020  Lampen er lett å installere og gir ikke radioforstyrrelser

  • Selges nå med støpt og forseglet DT kontakt på lampe ledningen
  • Det følger med en løs kontakt som kan monteres på strømførende kabel.
  • ECE R10 sertifikat som ikke gir radiostøy (inkludert DAB+)
  • Innebygd polaritetsvern
  • ROHS sertifisert
  • Høyttemperaturbestandig
  • Støvbestandig og vanntett
  • Leveres med brakett

Denne lykten kommer også i: 4 pakning 8 pakning 16 pakning   Se øvrige faner for mer informasjon!

LUMARY_L3020

 

Lumary har et av de beste utvalgene innen bil- og maskinbelysning og varsellys i Norden. Lumary står for kvalitet, brukervennlighet og ansvarsbevissthet og er utviklet for det Nordiske markedet og klima. Lumary tilbyr derfor 3 eller 5 års garanti på sine produkter til bedriftskunder og privatpersoner. Dette skal sikre deg som kunde og gi deg trygghet i årene som kommer. Lumary har patenterte løsninger og design på en rekke produkter i sortimentet, og har stort fokus på innovasjon og bærekraft. Det jobbes kontinuerlig med innovative løsninger som skal gi de beste og mest poppulære produktene med kvalitet i fokus. Lumary gir deg derfor den tryggheten du forventer i valget av et lysprodukt. Når du mottar ditt Lumary produkt skal du være trygg på at du har gjort det rette valget! Står ikke produktet til din forventning så gir Lumary deg full returrett i originalemballasje.

Produktinformasjon

Antall 1
Driftsspenning 10-32V
Fargetemperatur 6000K
Kontakt type Deutsch (DT)
Lysbilde Flood
Lyskilde LED


Andre kjøpte dette:

Sist sett på:

312