Kabelsett med 2 stk AMP

med smart rele og styrestrøm

Varenr: 5409
1448 1448 1448

Velg:

Antall kontakter
ink mva406,-   Pr. Stk
-+
20+ på vårt lager


  Rask levering!

Vi sender hver dag frem til klokka 14.

Kabelsett som gir deg en "plug and play" løsning.

Lumary leverer forskjellige kabelsett tilpasset den kontakttypen og antall kontakter du har behoc for. Lumary kjører standard med to pin kontakter på alle lysprodukter og kabelsett. Dersom det er flere funksjoner på lampen du har kjøpt er alle tileggsfunksjoner lagt utenfor kontakten slik at disse må kobles opp for seg. Dette er gjort for å holde en standard og for å unngå flere koblingspunkter ved bruk av overgangskontakter.

Når du kobler opp elektriske komponeneter så husk at alle koblingspunkter og kontakter er et potensialt svakt punkt og kan forårsake varmgang og defekt tilkoblet utstyr.

Visste du at maks belastning er som følger pr kontakttype:

 

  • DTP/ATP kontakt max 25A
  • AMP Superseal kontakt max 14 A
  • Deutsch (DT) kontakt max 13A 

 

 

Lumary har et av de beste utvalgene innen bil- og maskinbelysning og varsellys i Norden. Lumary står for kvalitet, brukervennlighet og ansvarsbevissthet og er utviklet for det Nordiske markedet og klima. Lumary tilbyr derfor 3 eller 5 års garanti på sine produkter til bedriftskunder og privatpersoner. Dette skal sikre deg som kunde og gi deg trygghet i årene som kommer. Lumary har patenterte løsninger og design på en rekke produkter i sortimentet, og har stort fokus på innovasjon og bærekraft. Det jobbes kontinuerlig med innovative løsninger som skal gi de beste og mest poppulære produktene med kvalitet i fokus. Lumary gir deg derfor den tryggheten du forventer i valget av et lysprodukt. Når du mottar ditt Lumary produkt skal du være trygg på at du har gjort det rette valget! Står ikke produktet til din forventning så gir Lumary deg full returrett i originalemballasje.

Produktinformasjon

Antall kontakter 2 stk
Driftsspenning 12V
Kontakt type AMP superseal


Andre kjøpte dette:

Rund sort kabel 2 x 0.75mm² ledere pris pr meter
Kjøp
18,-
Utsolgt (20 dager leveringstid)
LAZER ST8 Evolution LEDbar
Kjøp
7 075,-
4 på vårt lager
WD-40 Spray Grease 400ml Allsidig Smørefett
Kjøp
10%
197,-
219,-
16 på vårt lager

Sist sett på:

Kabelsett med 2 stk AMP med smart rele og styrestrøm
Kjøp
406,-
20+ på vårt lager
1448