2 stk rørbraketter til arbeidslys i sett

Velg fra 19-75mm rørdiameter

Varenr: BR-
2 stk rørbraketter i sett - JDD Utstyr 2 stk rørbraketter i sett - JDD Utstyr 2 stk rørbraketter i sett - JDD Utstyr 2 stk rørbraketter i sett - JDD Utstyr 2 stk rørbraketter i sett - JDD Utstyr 2 stk rørbraketter i sett - JDD Utstyr
pr
ink mvaFra 270,-Kampanjepris
360,-Ordinær pris
100+ på vårt lager


  Rask levering!

Vi sender hver dag frem til klokka 14.

2 stk rørbraketter i sett

2stk flotte rørbraketter som skrues fast på rør. Lampen kan roteres horisontalt og vertikalt på braketten. Det følger med mellomlegg for ikke å skade lakken på røret.

  • Kan brukes på arbeidslys, ekstralys og lysbjelker
  • Alternativt bruk til applikasjoner som monteres på maskiner og utstyr
  • Leveres i flott utførelse med 2stk braketter i hver eske

Du må velge størrelse før du kan legge i handlekurven

 

Lumary har et av de beste utvalgene innen bil- og maskinbelysning og varsellys i Norden. Lumary står for kvalitet, brukervennlighet og ansvarsbevissthet og er utviklet for det Nordiske markedet og klima. Lumary tilbyr derfor 3 eller 5 års garanti på sine produkter til bedriftskunder og privatpersoner. Dette skal sikre deg som kunde og gi deg trygghet i årene som kommer. Lumary har patenterte løsninger og design på en rekke produkter i sortimentet, og har stort fokus på innovasjon og bærekraft. Det jobbes kontinuerlig med innovative løsninger som skal gi de beste og mest poppulære produktene med kvalitet i fokus. Lumary gir deg derfor den tryggheten du forventer i valget av et lysprodukt. Når du mottar ditt Lumary produkt skal du være trygg på at du har gjort det rette valget! Står ikke produktet til din forventning så gir Lumary deg full returrett i originalemballasje.

Produktinformasjon

Brakett type Rør
Diameter rør 1"
Farge Sort


Sist sett på:

2 stk rørbraketter til arbeidslys i sett Velg fra 19-75mm rørdiameter
25%
100+ på vårt lager
Varenr: BR-
360,-
ink mvaFra 270,-

Alternativer til nylig viste:

1587