Kontrollpanel med releboks

Styrer alt av lys på bilen og maskin

Varenr: 5395
Kontrollpanel med rele boks Kontrollpanel med rele boks Kontrollpanel med rele boks Kontrollpanel med rele boks Kontrollpanel med rele boks Kontrollpanel med rele boks Kontrollpanel med rele boks Kontrollpanel med rele boks Kontrollpanel med rele boks Kontrollpanel med rele boks
pr
ink mva3 027,-
-+
4 på vårt lager


  Rask levering!

Vi sender hver dag frem til klokka 14.

Kontrollpanel med reléboks

Denne boksen styrer alle dine applikasjoner som varsellysbjelke, retningsbestemte varsellys, arbeidslys og en masse annet utstyr som du ønsker å koble til en og samme kontrollenhet. Denne enheten har tilsammen 8 utganger. Den kan benyttes på 12 og 24 volts systemer. Konttrollboksen kobles til reléboksen med kabel.

  • Driftsspenning 12 og 24 volt
  • Maks belastning pr krets er 15A
  • Maks total belastning er 1500 watt
  • 8 kretser med sikringer
  • Kontrollpanel med bakgrundslys i knapper
  • Leveres i komplett sett 

 

Lumary har et av de beste utvalgene innen bil- og maskinbelysning og varsellys i Norden. Lumary står for kvalitet, brukervennlighet og ansvarsbevissthet og er utviklet for det nordiske markedet og klima. Lumary tilbyr derfor 3 eller 5 års garanti på sine produkter til bedriftskunder og privatpersoner. Dette skal sikre deg som kunde og gi deg trygghet i årene som kommer. Lumary har patenterte løsninger og design på en rekke produkter i sortimentet, og har stort fokus på innovasjon og bærekraft. Det jobbes kontinuerlig med innovative løsninger som skal gi de beste og mest poppulære produktene med kvalitet i fokus. Lumary gir deg derfor den tryggheten du forventer i valget av et lysprodukt. Når du mottar ditt Lumary produkt skal du være trygg på at du har gjort det rette valget! Står ikke produktet til din forventning så gir Lumary deg full returrett i originalemballasje.

Produktinformasjon

Driftsspenning 10-32V


Sist sett på:

Kontrollpanel med releboks Styrer alt av lys på bilen og maskin
846