Vi er ikke bare lys!

Vi har levert slitedeler til kantslått og landbruk i 10 år

JDD Utstyr er for mange kjent som grossist og forhandler av lysprodukter. Det er helt riktig vi er gode på lys, men vi har også 10 års erfaring med slitedeler til kantslått og landbruket. Det var faktisk her JDD Utstyr startet. VI er en stolt forhandler av Industriehof Scherenbostel i Tyskland. Dette er Europas største grossist av slitedeler rettet mot landbruket. Vi forhandler over 13 000 artikler fra denne leverandøren.

Kantslått

Vi har levert slitedeler til kantslått i over 10 år. JDD Maskin AS er et søsterfirma til JDD Utstyr AS. Her har det blitt drevet stort med kantslått helt tilbake til 2001. Det startet med at vi i JDD Maskin følte slitedelene var altfor kostbare og gjorde at vi tjente mindre penger på kantslått kontraktene våre. JDD Utstyr startet da egen import av slitedeler. Dette utviklet seg mer og mer. Fra og med 2013 ble det etablert samarbeid mellom JDD Utstyr og et støperi som produserer kniver og sjakler til en rekke av de kjente merkene vi har i Norge. Vi selger ikke mange originaldeler hos oss, men støpte sjakler og kniver kommer ofte fra samme støpeform, bare uten påstøpt delenummer. At vi får delene direkte fra produsent gjør at vi er uslåelige på pris. Alle store entreprenørfirmaer med veikontrakter i Norge er kunde hos oss. Vi er stolte av våre slitedeler og vår lagerbeholdning til en hver tid. Vi har tusenvis av kniver og sjakler til de mest solgte merkene på lager hos oss. Vi sender varer hver eneste dag og har svært gode avtaler med Postnord på frakt av tunge paller og kasser.

Visste du at vi har egen katalog over de mest solgte knivsettene? Du kan klikke på varenummeret så kommer du rett inn i nettbutikken og kan kjøpe antallet du trenger. Er du storkunde kan vi gi noe rabatter ved kjøp av 100 sett eller mer.
Prisene i katalogen er ikke gjeldene for 2021.

Under på siden finner du de mest solgte komplette knivene til de forskjellige merkene. Gå inn i katalgoen over og klikk på varenummerene om du vil kjøpe bare kniv eller sjakkel osv.
Vi er selvsagt behjelpelige på telefon 382 88 666 eller Epost salg@jddutstyr.no  Det er som oftest tre personer hos oss som er klare til å hjelpe deg.

I følgende kategorier ligger alle slitedelene vi har til kantklipper

Til Slagkraft

Til Ducker

Til Bomford

Vi er offisiell Bomford forhandler i Norge. Vi selger alt av maskiner og reservedeler!

Til Dondi og Energreen rekkverk klipper

Vi er importør for Dondi rekkverksklipper og har stort delelager til Dondi og Energreen rekkverksklippere.

Til Mulag

Til Spearhead

Til McConnel

Til Robotklipper

Vi har flere alternativer. Kontakt oss

Til FM og Epoke