Bomford Kantklippere

Bomford Logo

JDD Utstyr AS er forhandler av Bomford kantklippere som produseres i England.

Bomford har ett stort utvalg i modeller og prisklasser. Bomford har vært på det norske markedet i lang tid og har betydelige markedsandeler i Norge.
Vi tilbyr det brede sortimentet av kantklippere og beitepussere. Vi har lang erfaring med kantslått og ønsker å bidra med denne for at du som kunde kan ta de rette valgene. Siden 2013 har vi solgt snart 40 kantklippere og rekkverksklippere i Norge. Vi har en betydelig markedsandel innen kantslått. Ikke glem at vi har stort utvalg av slitedeler til kantklipper på vårt lager. I vårt søsterfirma JDD Maskin AS har vi siden 2001 klippet ca 20 000 kilometer med kanter på begge sider av veien.

Ring oss gjerne for en kantslått prat!

Nyhet! Bomford Falcon 6,5T VFA med teleskop på stikke!

Våren 2018 er vi klar for å introdusere den nye kantklipperen i Falcon serien som er den desidert mest solgte serien i Bomford sitt sortiment. Med denne nye klipperen kan du parallellforskyve klippearmen 2,8 meter fremover fra senter kran til front på klippehodet, og i tillegg skyte ut klippehodet 1 meter til. Med dette får du klippehodet helt oppimot fremhjulet på høyre side. Dette gir en svært behagelig arbeidsstilling  når du klipper langs veien. Falcon serien er fra før kjent for å være blant markedets kraftigste klipper med lang levetid.

Dette er en helproff maskin!

Vi har maskiner i bestilling for levering til våren 2018.

Bomford FALCON

Endelig kan vi presentere en ny generasjon Bomford bakmontert klipper Falcon EVO VFA 6,5m.

Maskinen har en rekkevidde på 6,5 meter. Nyheten er at den har parallel forskyvning frem og bakover. Dette gjør at klippehode kan kjøres 1,81 meter fremover og 0,9 meter bakover uten at vinklingen på klippehode forandres. Denne nyheten vil revolusjonere bruksegenskapene og komforten for sjåføren på bakmonterte klippere.

Smale veier er ikke lenger noen hindring for valg av bakmontert klipper. Transportbredden er 2,55 meter.

Falcon Evo VFA

Bomford RAVEN og ROBIN

For drift av park og grøntanlegg er RAVEN og ROBIN en aktuell klipper

 

Bomford KERSTEL EVO S

En svært aktuell klipper for norske gårdbrukere med skogsbilveger og gårdsveier. Maskinen kan leveres som standard med rett arm, parallel arm, og fremover arm. Passer godt til landbukstraktorer fra 70- 130 hk. Denne maskinen er en kjempe maskin for å vedlikeholde private og skogsbilveger i bygda. Maskinen kan leveres for under 200 000,- avhengig av utstyr og rekkevidde. Monteres enkelt i 3 punkt feste.

Valg av hydraulikk styresystem kan det for de proffe modellene velges mellom EPP3 og ICS

 

Bomford sin Falcon serien er den mest solgte innen armklippere. Den finnes i mange forskjellige varianter og prisklasser.

Bomford Buzzard

Kraftig bakmontert klipper med mulighet for 1,2 meter fremskyt på høyre side. Maskinen monteres på braketter bak traktoren rekkevidden er 6,5m til 8 meter.

Bomford Heron

Dette er en midtmontert klipper som gir en stabil klipper med lang rekkevidde. Disse klipperene kommer opp i en vekt på ca 3,5 tonn og krever derfor en traktor på over 5,5 tonn.

Vi kan hjelpe med valg av rett klipper, Bomford leverer årlig ca 1500 klippere rundt om i verden og har en svært god kompetanse på dette feltet. Vi har også lang erfaring med Bomford klippere.

Kontakt oss om disse maskinene

Kontaktskjema