Autoglym Super Resin Polish, 500 ml

Håndpoleringsmiddel

Varenr: K96900
Autoglym Super Resin Polish, 500 ml Håndpoleringsmiddel Autoglym Super Resin Polish, 500 ml Håndpoleringsmiddel Autoglym Super Resin Polish, 500 ml Håndpoleringsmiddel Autoglym Super Resin Polish, 500 ml Håndpoleringsmiddel
ink mva244,-   Pr. StkKampanjepris
349,-Ordinær pris
-+
16 på vårt lager


  Rask levering!

Vi sender hver dag frem til klokka 14.

AUTOMOTIVE PERFECTION

Super Resin Polish gir en dyp, glansfull finish og er perfekt for å fjerne små riper og skrammer. Det er ikke uten grunn at Super Resin Polish er en prisvinner hos Detailing World’s Polish of the Year. Enten du har en klassisk bil eller en hverdagsbil, hjelper dette poleringsmiddelet med å gjenopprette lakken til sin opprinnelige glans.

Super Resin Polish gjenoppretter glans i matte overflater. Lette riper, swirls, flekker og skraper forsvinner og etterlater lakken som ny. Den er enkel å påføre og lett å polere av. Drøy i bruk, og gir langvarig beskyttelse. For ekstra glans og beskyttelse, legg Extra Gloss Protection som et topplag.

Egenskaper

 • Gjenoppretter og beskytter: Matt og livløs lakk er historie med Super Resin Polish. Med sin evne til å fylle små riper og en enkel påføring for hånd, gir dette produktet en langvarig beskyttelse som holder bilen din skinnende.
 • Enkel påføring: Påfør en liten mengde av Super Resin Polish på en Perfect Polish Applicator, arbeid i sirkulære bevegelser, og poler av med en Hi-Tech Finishing Cloth. Få en perfekt finish med minimal innsats.
 • Passer alle farger: Uansett om bilen din er rød, blå, svart eller hvit, vil Super Resin Polish gjenopprette glansen og fjerne små riper og skrammer, og gi lakken en klar og glansfull finish.

Bruksanvisning

 1. Vask og tørk lakken.
 2. Rist godt og påfør en liten mengde på en polish-applikator.
 3. Påfør et tynt lag på lakken i overlappende sirkler for å sikre jevn dekning. Øk trykket over merker, riper eller matte områder. La tørke. Ikke påfør på umalte gummi- eller plastdetaljer.
 4. Poler med en Hi-Tech Finishing Cloth.
 5. Stå tilbake og beundre glansen.

Produktspørsmål

 1. Inneholder Super Resin Polish silikon?
  Ja, Super Resin Polish inneholder silikon.
 2. Inneholder Super Resin Polish voks?
  Ja, Super Resin Polish inneholder en beskyttende voks. Hvis du ønsker å forlenge og forlænge den beskyttelsen, kan du påføre High Definition Wax eller Extra Gloss Protection etterpå.
 3. Kan jeg påføre Super Resin Polish på umalte plaststøtfangere og lister?
  Super Resin Polish er kun egnet for malte overflater. Hvis noe av Super Resin Polish kommer i kontakt med umalte overflater, bruk Autoglym Fast Glass med en Hi-Tech Microfibre for å fjerne det.

Med Super Resin Polish kan du enkelt gjenopprette glansen i lakken på bilen din, uansett om den er gammel eller ny. Dette produktet gir en skinnende finish og beskyttelse som varer lenge.Andre kjøpte dette:

Autoglym Rapid Aqua Wax 500 ml Ekspressvoks for bil og båt
Kjøp
30%
230,-
329,-
4 på vårt lager
Autoglym Car Glass Polish, 500 ml Poleringsmiddel til glass
Kjøp
30%
160,-
229,-
15 på vårt lager
Autoglym Bumper & Trim Gel, 500 ml Plast og gummifornye
Kjøp
30%
244,-
349,-
3 på vårt lager
Autoglym Perfect Polish Applicator 2-pk Til påføring av polish
Kjøp
30%
202,-
289,-
14 på vårt lager
Turtle Wax Zip Bilshampo1 liter 500ml m/100%Free
Kjøp
10%
71,-
79,-
17 på vårt lager

Sist sett på:

Autoglym Super Resin Polish, 500 ml Håndpoleringsmiddel
Kjøp
30%
244,-
349,-
16 på vårt lager
49982