Autoglym Proffesional Heavy Duty TFR 25L

Storbilvask, 25 liter dunk

Varenr: K3610
Autoglym Proffesional Heavy Duty TFR 25L Storbilvask, 25 liter dunk
ink mva1 490,-   Pr. Stk
-+
9 på vårt lager


  Rask levering!

Vi sender hver dag frem til klokka 14.

Ekstra kraftig rengjøringsmiddel for profesjonell bil/maskin-pleie

Autoglym Professional Heavy Duty TFR er et ekstra kraftig konsentrert rengjøringsmiddel, spesielt utviklet for fjerning av trafikkfilm, olje og fett på utsiden av kjøretøy. Dette produktet er ideelt for rengjøring av lastebilkarosserier, understell, motorer og kapell på trailere. Det egner seg også for bruk på verkstedgulv. Kan brukes med høytrykkvaskere med varmt eller kaldt vann og kjemipåleggingssystemer.

Egenskaper

  • Kraftig rengjøring for sterkt tilsmussede overflater: Heavy Duty TFR er spesifikt designet for å håndtere sterkt tilsmussede utvendige overflater, og er et uunnværlig verktøy for profesjonelle bilpleiere som må takle tøffe forurensninger som trafikkfilm, olje og fett.
  • Ideell for bruk på tunge kjøretøy: Dette produktet er spesielt nyttig for rengjøring av større kjøretøy som krever robuste rengjøringsløsninger.
  • Kostnadseffektiv rengjøring: Heavy Duty TFR er svært kostnadseffektiv og bidrar til forbedret effektivitet for profesjonelle bilpleiere, noe som er viktig i en bransje hvor kostnadene ofte må holdes under kontroll.

Bruksanvisning

  1. Fortynning: For optimal ytelse, fortynn produktet i henhold til tabellen på pakken.

  2. Påføring: Kan brukes med varmt eller kaldt vann i høytrykkvaskere og forhåndssprøytesystemer.

  3. Rengjøring: Spray jevnt på kjøretøyet, start med de lavere områdene. Ikke la produktet tørke. Skyll av med høytrykkvann.

  4. Fjerning av co-polymer: For bruk som co-polymer fjerner, fortynn 1 del TFR til 3 deler vann og påfør liberalt med lavtrykksprøyte. La det virke i opptil 5 minutter (ikke la produktet tørke) og skyll av med høytrykkvann, helst varmt.

Advarsler:

  • Ikke bruk på polerte/ulakkerte felger av aluminium, krom eller delte felger.
  • Ikke la produktet tørke på glass eller polerte overflater.

Spørsmål og svar

Hva er Heavy Duty TFR? Heavy Duty TFR er et kraftig rengjøringsmiddel spesielt designet for å fjerne trafikkfilm, olje og fett fra utvendige overflater på kjøretøy.

Hvilke kjøretøytyper kan det brukes på? Produktet er ideelt for tungtransportkjøretøy som lastebiler og trailere, samt for rengjøring av verkstedgulv.

Hvordan bruker jeg produktet? Fortynn produktet i henhold til instruksjonene på pakken, spray jevnt på kjøretøyet, og skyll av med høytrykkvann. For fjerning av co-polymer, fortynn 1 del TFR til 3 deler vann, påfør, la det virke, og skyll av.

Er det noen overflater jeg bør unngå å bruke produktet på? Ja, unngå bruk på polerte/ulakkerte aluminiumsfelger, krom eller delte felger, samt å la produktet tørke på glass eller polerte overflater.

Effektiv rengjøring for profesjonelle bilpleiere

Autoglym Professional Heavy Duty TFR er den ideelle løsningen for profesjonelle bilpleiere som søker et kraftig og effektivt rengjøringsmiddel for sterkt tilsmussede overflater. Med sin evne til å håndtere tøffe forurensninger og være kostnadseffektiv, er dette produktet et uunnværlig verktøy i enhver bilpleiers arsenal. Prøv Heavy Duty TFR i dag og opplev enestående rengjøringseffektivitetAndre kjøpte dette:

Autoglym Proffesional Coat-It 5 l
Kjøp
20%
1 190,-
1 488,-
Utsolgt (9 dager leveringstid)

Sist sett på:

49752