Kamerasett til maskinovervåking

med 10.1" HD skjerm og ett kamera

Varenr: HD295-685
Kamerasett til maskinovervåking - JDD Utstyr Kamerasett til maskinovervåking - JDD Utstyr Kamerasett til maskinovervåking - JDD Utstyr Kamerasett til maskinovervåking - JDD Utstyr Kamerasett til maskinovervåking - JDD Utstyr Kamerasett til maskinovervåking - JDD Utstyr Kamerasett til maskinovervåking - JDD Utstyr Kamerasett til maskinovervåking - JDD Utstyr Kamerasett til maskinovervåking - JDD Utstyr Kamerasett til maskinovervåking - JDD Utstyr
ink mva7 795,-   Pr. StkKampanjepris
8 661,-Ordinær pris
-+
Forventet til lager 15.08.2024


  Rask levering!

Vi sender hver dag frem til klokka 14.

Kamerasett til maskinovervåking med 10,1" HD skjerm og 170° kamera

Kamerasett til maskinovervåking med monitor som inneholder alle funksjoner som trengs i en hverdag der mange arbeidsoperasjoner pågår, eller der det skjer mye rundt deg, for å lette utførelsen av arbeidet i maskinen du opererer. Den store skjermen og de skarpe bildene gjør deg oppmerksom på farene rundt kjøretøyet ditt. Den store skjermen gjør det mye mer oversiktlig å kvalitetsikre arbeidet ditt og ikke minst øke sikkerheten til deg, dine kolleger og personell som befinner seg i området rundt maskinen eller bilen.

 

 

Lett å betjene

Monitoren har touch skjerm med innebygd meny som aktiveres med et tastetrykk. Menyen viser symboler på skjermen som er trykkbare for å utføre valg. For å velge ønsket skjermbilde trykker du en gang på skjermen og velger det kameraet du skal se. Denne løsningen tar ikke bort fokus fra føreren som kan fortsette å ha full oppmerksomhet på arbeidet. Denne monitoren har ikke splitt skjerm for visning av fire bilder samtidig.

 

 

Få full kontroll og økt sikkerhet med bilde i HD kvalitet

Her får du monitoren som gjengir sylskarpe bilder i HD kvalitet. Monitoren har innebygd høyttaler for å kunne gjengi lyd fra kameraets mikrofon. Dette er ofte praktisk ved montering på avanserte maskiner der du vokter ulyder og potensielle feil på maskinen. Lydgjengiving øker også sikkerheten på f.eks lager, byggeplasser, campingplasser osv. for å nevne noe. Denne monitoren har mulighet for å være tilkoblet hele 4 kameraer.

 

 

Ideell ryggekameraskjerm for proff bruk til maskinovervåking og i nyttekjøretøy

24C er det profesjonelle valget kamerasystem til maskinovervåking og i alle typer nyttekjøretøy. Denne skjermen er konstruert for å kunne drifte kamera med lukker og varme. Dette er funksjoner de proffe brukerne vet å verdsette i en hverdag som består av snø, is og salt på veien. Kanskje det er nettopp du som legger ut veisalt eller strøsand og har behov for å se at alt fungerer som det skal. 24C har løsningene til proffene i alle bransjer.

 

 

Montering

Du velger selv hva som skal kobles til. Obligatorisk er rød til + og sort til -. Utover dette kan du selv velge om du vil avansere med å koble til en egen kabel som inneholder alle “trigger lendingene” som brukes for automatiske valg av kamera ved å kobles til strøm fra f.eks revers, blinklys og varsellys etc. Det anbefales å bruke den medfølgende U braketten som gir den mest stabile og fleksible monteringen enten stående eller hengende med gode justeringsmuligheter for å treffe førerens beste synsvinkel.

 

 

Pris

Denne monitoren er en av de mer kostbare i 24C skjermprogram. Du får her en avanserte og brukervennlige skjermen. 24C leverer denne monitoren med 3 års garanti. Dette produktet er for profesjonelt bruk og har europeisk standard på elektroniske komponenter. Her får du nyeste og mest moderne design med en rekke funksjoner som de rimeligere monitorene ikke kan tilby.

 

 

Egenskaper
 • Støtter 4 HD-kanaler med max 1080P30 kameraer
 • Kapasitiv berøringsskjerm, IR-kontroll
 • 9 språk tilgjengelig. (Engelsk, kinesisk, tysk, fransk, japansk, spansk, italiensk, russisk, nederlandsk)
 • Omvendt markør med på / av-modus bryter tilgjengelig
 • Støtter AUTO DIM
 • Støtter AUTO SCAN, hvor skanningstiden som kan velges mellom 1-60s
 • Støtter 5-kanals visning av automatisk utløser, hvor forsinkelsestiden kan velges mellom 1-60s
 • Flere videoformater tilgjengelig: PAL / NTSC / HDAHD, HDTVI, HDCVI (720P / 1080P)

 

 

Ryggekamera med bildekorreksjon, 100°-170°, HD og smart IR

Smart HD kamera med innebygd automatisk bildekorreksjon for å gjengi symmetriske bilder selv med en kameravinkel helt opp i 170°. Dette er nå blitt mulig med ny moderne teknologi pakket inn i et kompakt kamerahus. Med dette kameraet oppnår du et bredt bilde på nært hold (170 grader) og i tillegg gir deg oversikt et godt stykke unna kameraet ved å korrigere til (100 grader) bildevinkel. Kameraet byr på en rekke ekstrautstyr som automatisk varme i linsen, mekanisk endring mellom speilvendt og rettvendt bilde, smart IR og innebygd mikrofon.  Kameraet har 4 pin kontakt.

 

 

Bruksområdet

Den smarte bildekorrigeringen gjør dette kameraet godt egnet på alle typer applikasjoner og kjøretøy. Innebygd speilvending funksjon øker bruksområdet for kameraet. kameraet er godt egnet til rygging eller overvåking av maskiner og arbeidsprosesser.

 

 

Speilvending av bildet

Kameraet leveres klargjort for bruk som ryggekamera. Dersom du skal plasserer kameraet med kjøreretningen er det innebygd mekanisk speilvendingfunksjon. Dette gjøres ved å bytte plass på den store skruen bak kameraet.

 

 

HD bilder med Smart IR

Kameraet har full HD kvalitet på bildene og innebygd Smart IR for å optimalisere lys-gjengivelsen i bildet. Den smarte teknologien sørger for å korrigere for skarpt lys og ikke minst gjengi bilder av høy kvalitet i moderat til lite lys. Når lysmengden går under 1 Lux slår IR lyset seg på og kameraet viser bilder i sort/hvitt selv under vanskelige lysforhold der vi mennesker ikke kan se. Når IR lysene tennes vil kameraet gjengi bilder ved særdeles beskjedne lysmengder, ofte vil et kjørelys fra baklampen på bilen gi tilstrekkelig lys.

 

 

Innebygd mikrofon

Mikrofon er innebygd i kameraet for å øke sikkerheten ytterligere. Ved bruk av lyd i forbindelse med maskinovervåking kan du oppfatte ulyder selv med et lavt volum på skjermen.

 

 

Egenskaper
 • 1080P
 • IP69K
 • Linseforvrengningskorrigering 170 °
 • Likestrøm: 12V fra monitor
 • Nattsyn 8m ~ 10m
 • Anti-vibrasjon: ISO 16750-3 (maks 17.3G)
 • Arbeidstemperatur: -20ºC ~ + 70ºC
 • Speil / normal bilde kan byttes: Ja
 • Innebygd automatisk varme i linse: Nei

 

 

3 års garanti

24C har fokus på kvalitet og gir alle kunder 3 års garanti på sine ryggekamerasystemer. Garantien viser at 24C er høykvalitetsprodukter som er produsert for Nordisk klima og europeisk standard.

 

 

Dette ryggekamerasettet inneholder:

 • Fjernkontroll
 • Solskjerm
 • Kulebraket beregnet for skinnen bak skjermen
 • U monteringsbrakett
 • Kabel kit som skjules ved montering
 • 1 stk 10" HD skjerm, HD295
 • 1 stk ryggekamera, HD685
 • 1 stk 10m kamerakabel, KAB10M
 • 1 stk 5m kamerakabel, KAB5M


Andre kjøpte dette:

WD-40 Multispray 25L 25 L
Kjøp
4 744,-
1 på vårt lager
WD-40 Pumpeflaske 500 ml - tom
Kjøp
89,-
8 på vårt lager
Sett med 500stk Strips fra 120 til 370mm og 100 fester for strips
Kjøp
10%
487,-
541,-
20+ på vårt lager
Sett med hele 20stk båndstropper1 til 2m Kan brukes til nesten alt
Kjøp
10%
771,-
856,-
Forventet til lager 23.06.2024
Bryter 12V, arbeidslys, LED-diode Maks 20 Amp.
Kjøp
161,-
20+ på vårt lager
Vendbar Spiss DURAFACE - venstre Kuhn
Kjøp
846,-
Bestillingsvare ca (16 dager)
Vendbar Spiss DURAFACE - høyre Kuhn
Kjøp
846,-
Bestillingsvare ca (16 dager)
Fettpresse med rør og nippel
Kjøp
343,-
8 på vårt lager
Bladsikring sett maxi 20stk
Kjøp
50%
82,-
164,-
100+ på vårt lager
Bladsikring sett standard 80stk
Kjøp
50%
82,-
164,-
100+ på vårt lager
Bladsikring sett mini 80stk
Kjøp
50%
68,-
136,-
100+ på vårt lager
Bladsikring sett mini LP 80stk
Kjøp
50%
68,-
136,-
100+ på vårt lager
Gummiert magnet 66mm 20 kg styrke M8 Stort bruksområdet | M8 bolt tapp
Kjøp
30%
102,-
146,-
100+ på vårt lager

Sist sett på:

Kamerasett til maskinovervåking med 10.1" HD skjerm og ett kamera
Kjøp
10%
7 795,-
8 661,-
Forventet til lager 15.08.2024
697