Vi ønsker vår første lærling velkommen på laget!

Vår første lærling

Vi har fått inn vår aller første lærling i JDD Utstyr, Ingvild Drange (18). Hun har tidligere vært utplassert hos oss via skolen. Hun tok yrkesfagslinjen Service og Samferdsel. Der har hun fått jobbe med teori i praksis, både ved å være utplassert, men også gjennom ungdomsbedrift.

Medgrunnlegger av ungdomsbedrift som gjorde det godt

Ingvild er medgrunnlegger av Mandalspatriotene UB som ble opprettet gjennom linjen hun tok ved Mandal Videregående Skole. Der har hun vært med på å utvikle en forretningside til å bli et produkt. Hun opprettet og holdt kontakt med næringslivet, og holdt et godt samarbeid med samarbeidspartnere.

Ungdomsbedriften har gjort det godt. De solgte rundt 200 handlenett i løpet av våren, og vant logokonkurransen til Ungt Entreprenørskap. Ingvild synes dette er en grei læringsmetode, hvor man kjenner på det å ha ansvar for at ting blir gjort og beslutninger som må tas. Her har hun vist en stor arbeidskraft og stå på vilje.

Hun har alltid vært opptatt av å ha alle muligheter åpne, og jobbet dermed godt med skolearbeidet for å være best mulig forberedt på det fremtiden vil bringe.

Fikk tidlig tilbud om læreplass

Vi kjenner Ingvild godt fra tidligere, og har lenge hatt et ønske om å ha Ingvild i jobb hos oss ettersom hun er pliktoppfyllende, målrettet og hardtarbeidende. Det er flere som var interesserte i å ha henne i jobb, så vi ga henne tidlig tilbud om læreplass, som hun fort takket ja til.

Allerede dagen etter skoleslutt startet Ingvild hos oss. Engasjert og fornøyd jobber hun med å ta fagbrev i salgsfaget. Ingvild skal jobbe med markedsføring, kundeservice og salg. Hun gleder seg til å utvikle kompetansen og jobbe som et team i JDD Utstyr.

Vi gleder oss til en fin tid med Ingvild på laget!

 

 

JDD-Bloggen