Skrupigg for dekk og sko

WolfGrip består av to serier med pigger.
HUNTER serien – Skytepigger som må forbores.
STANDARD serien – Rimelig skrupigg med gode egenskaper.
BestGrip finner du også hos oss.

 • Skrupigg til dekk og sko

  Vi har det aller meste i dekk- og skopigger

  Vi fører an på pigger og har pigger til alt av kjøretøy og sko. Når glatta kommer er det lett å bli fristet til å pigge dekkene ekstra godt, for sikkerhets skyld. Husk at det er lover og regler for det meste.  Her kan du lese mer om hvilke lover som gjelder.

  BestGrip

  BestGrip har spesialisert seg på produksjon av skrupigger og tilhørende monteringsverktøy av høy kvalitet. Tuppen på piggene er produsert i hardmaterialet Wolfram som er ekstremt slitesterkt. Selve spissen finnes i ulike dimensjoner for ulike bruksområder. Den store anleggsflaten gjør at piggene også sitter stødig og lenger enn de fleste andre pigger. Les mer om hva du må tenke på og hvordan du pigger her.

  WolfGrip

  WolfGrip er et eget merke vi fører innen pigger til dekk og sko. Vi fører to serier WolfGrip pigger, henholdsvis WolfGrip Standard og WolfGrip Hunter.

  WolfGrip Standard

  WolfGrip Standard er skrupigger som enkelt kan monteres med drill uten forboring, og finnes i mange størrelser, fra de minste skopiggene til store kraftige pigger for de største traktor og annleggsdekkene.

  WolfGrip Hunter

  WolfGrip Hunter er en serie med skytepigger. Denne serien har bruksområder fra store biler og opptil de største maskinene med behov for store dimensjoner for å opprettholde friksjonen. Pistoler og bor til monteringen har vi også i vårt sortiment.