Ryggekamerasett

Her er de mest solgte ryggekamerasettene. Du kan selv velge monitor og kamera for å lage ditt eget sett. Er du i tvil tar du kontakt, så hjelper vi  deg gjerne med å sette sammen ryggekamerasett som er optimalt til ditt bruk.

Du må se kategorien HD Ryggekamerasett for å kjøpe sett med HD bilder.

 • Ryggekamera

  Teknologi

  Når du skal investere i ryggekamera er en av valgene du må ta om dette skal være trådløst eller kabel. Fordelen med trådløs overføring er naturlig nok at du slipper et ekstra kabelstrekk gjennom kjøretøyet. Ulempen er imidlertid at trådløs overføring også øker sjansen for forstyrrelser. Til gjengjeld har vi trådløse kamera med markedets beste dekning.

  Bruksområde

  Vi har et stort utvalg av ryggekamera og tilbehør for å kunne dekke alle behov.  Vi selger mye til transport-, bygg- og anleggsbransjen og landbruket. I tillegg til den ekstra sikkerheten ryggekamera gir både deg selv og omgivelsene, samt at det letter arbeidet, innføres det stadig flere krav om bruk av ryggekamera på kjøretøy. I tillegg til pakkene vi har kan du/vi også sette sammen egne sett. Vi har spesialtilpassede sett til blant annet traktor, bil, båt, lastebil, camping, tilhenger, truck, maskiner og maskinovervåking med flere.

  Ryggekamerasett

  Hos oss får du ryggekamerasett med monitor i en rekke ulike størrelser og funksjoner, det samme med kamera. Om du ønsker en rimelig og enkel løsning eller det råeste som er av kvalitet finner du dette i nettbutikken.