Varsellysbjelke Lumary Commander

Silver line 140cm, toppmodell, R65 Kl2

Varenr: V4240
Varsellysbjelke LUMARY Commander 140cm Silver line Varsellysbjelke LUMARY Commander 140cm Silver line Varsellysbjelke LUMARY Commander 140cm Silver line Varsellysbjelke LUMARY Commander 140cm Silver line Varsellysbjelke LUMARY Commander 140cm Silver line Varsellysbjelke LUMARY Commander 140cm Silver line Varsellysbjelke LUMARY Commander 140cm Silver line Varsellysbjelke LUMARY Commander 140cm Silver line Varsellysbjelke LUMARY Commander 140cm Silver line
ink mva18 125,-
-+
1 på lager hos oss


  Rask levering!

Vi sender hver dag frem til klokka 14.

Varsellysbjelke Lumary Commander Silver line 140cm

Lumay Commander er den dyreste og mest eksklusive varsellysbjelken i Lumary sitt program. Her får du alle godkjenninger, det ypperste innen kvalitet og design, samt alle funksjoner som brukes i Norge. Når du mottar dette produktet vil du fort skjønne hva du betaler litt ekstra for.  Her står både design, funksjon og finish i høysetet. Lumary Commander byr på en rekke funksjoner som 18 forskjellige blinkprogrammer hvorav 8 er ECE R65 godkjent, nattsenking og trafikkanvisningsfunksjoner. Lysbjelken har 9 LED i hver modul. Lumary Commander er E-merket og godkjent for radioforstyrrelser og R65 klasse 2 med godkjenning for blå og oransje lysfarge. Klasse 2 er den strengeste sertifiseringen i ECE R65 sertifiseringen, og for å oppnå denne klassen stilles det vesentlig strengere krav til fotometriske data som lysstyrke og lysspredning. Varsellybjelken leveres med festebraketter.

Montering

Det følger med bruksanvisning i esken som du også kan laste ned under fanen support. Lengde og antall LED moduler kan avvike fra din bjelke, men bruksanvisningen er ellers identisk. Alle instruksjoner og data du trenger i forhold til kobling er beskrevet. Tilkoblingen gir deg mulighet til å velge oppkobling uten kontrollenhet eller med kontrollenhet som er ekstrautstyr og må kjøpes utenom om du ønsker dette. Du kan velge enkel oppkobling der kun styrestrøm til on/off er påkrevd. Alle andre funksjoner er valgfrie og du bestemmer selv hvor mange funksjoner du vil ta i bruk.

Tilgjengelige funksjoner på dette produktet

 • Valg av blinkprogram
 • Nattfunksjon
 • Trafikkveiviser mot venstre
 • Trafikkveiviser mot høyre
 • Trafikkveiviser mot høyre og venstre
 • Cruise light
 • On/off

Design

LUMARY Commander serien er bygget av aluminium kropp med LED moduler med moderne design. Varsellysbjelkene er velbygde med moderne design og flotte detaljer.  Serien kommer i Silver line (sølv) og Black line (sort) i en rekke ulike lengder for å imøtekomme alle ønsker og behov. Bjelkene er laget av aluminium og glassene i polykarbonat for maksimal holdbarhet. Alle komponentene på produktet er IP67 sertifisert og vanntett. Legg merke til de flotte LED modulene med stilrent design som er bygd opp av de aller beste komponenter med kvalitet i fokus.

Bruksområder

Lumary Commander varsellysbjelker er egnet for montering på alle typer kjøretøy. Den moderne formen gir den et stort fortrinn. Bjelken monteres ved fastskruing, eller med hjelp av takrails fester som kan kjøpes utenom. Du finner disse under tilbehør. Her finner du også annet anbefalt monteringsutstyr, blant annet mange fine braketter som vil hjelpe deg med monteringen uten å bore hull i kjøretøyet ditt.

Trafikkveiviser

Varselbjelkene har mulighet for “trafic advisor” funksjon som gir signal ved å blinke fra venstre mot høyre, eller motsatt for å veilede trafikken forbi pågående arbeid eller hindringer i kjørefeltet.

E-merket og godkjent

Varsellysbjelkene har alle E merkingene som kreves av Norske myndigheter. Den er ECE R10 godkjent mot radiostøy og garanteres fri for radiostøy eller forstyrrelser på annen elektronikk. Den har også ECE R65 TA2 (oransje lysfarge) og TB2 (blå lysfarge) godkjenning som tilfredsstiller kravene til varsellys på kjøretøy.

Tekniske spesifikasjoner

 • 18 blinkmønster (8 er R65 godkjent)
 • Nattsenking med redusert effekt for bruk i mørket
 • 360° spredning
 • LED moduler med 9 LED i hver modul
 • Spenning: 12 og 24V ( 9-30 VDC )
 • Dim(LxBxH): 1400mm x 201,1mm x 38mm, uten braketter
 • Materiale: Aluminiumshus og glass i polykarbonat
 • Vekt: 6 kg
 • Kabellengde: 5m
 • Sertifiseringer: IP67, ECE R65 TA2 TB2 og R10
 • Justerbare braketter følger med
 • Brakettene går på skinne under bjelken og kan justeres i hele bredden
 • Kan kobles opp direkte uten bryterpanel

Denne serien varsellysbjelke finnes i følgende farger og lengder

 

Lumary har et av de beste utvalgene innen bil- og maskinbelysning og varsellys i Norden. Lumary står for kvalitet, brukervennlighet og ansvarsbevissthet og er utviklet for det Nordiske markedet og klima. Lumary tilbyr derfor 3 eller 5 års garanti på sine produkter til bedriftskunder og privatpersoner. Dette skal sikre deg som kunde og gi deg trygghet i årene som kommer. Lumary har patenterte løsninger og design på en rekke produkter i sortimentet, og har stort fokus på innovasjon og bærekraft. Det jobbes kontinuerlig med innovative løsninger som skal gi de beste og mest poppulære produktene med kvalitet i fokus. Lumary gir deg derfor den tryggheten du forventer i valget av et lysprodukt. Når du mottar ditt Lumary produkt skal du være trygg på at du har gjort det rette valget! Står ikke produktet til din forventning så gir Lumary deg full returrett i originalemballasje.

Produktinformasjon

Driftsspenning 10-32V
E merke R65 Klasse 2


Sist sett på:

Varsellysbjelke Lumary Commander Silver line 140cm, toppmodell, R65 Kl2
7