LEDbar og fjernlys i verdensklasse fra Lazer

Lazer er en kjent produsent av LED ekstralys lokalisert i Storbritannia, og leverer noe av det beste innen bilbelysning.

Virksomheten baserer seg på prinsippene om å tilby LED-teknologi i verdensklasse til kundene sine innen motorsport, 4×4 / Pick-Up og tuning, kommersielle så vel som industrielle kjøretøy.

Om Lazer

Siden oppstart i 2010 har den britiske produsenten Lazer Lamps Ltd stått i spissen for LED-teknologi, brakt teknologi i verdensklasse til kundene sine og i prosessen satt standarden innen bilbelysning.

Ved å kombinere råskapen fra motorsportens verden og nødvendige kjøretøystandarder for offentlig bruk, har Lazer posisjonert seg som ledende innen sitt felt.

Den britiske fabrikken håndterer alle aspekter rundt produktutvikling og montering, samt kvalitetskontroll og testing i samsvar med UNECE Conformity of Production requirements. Denne enhetlige utførelsen er avgjørende for å fullt ut kunne spore og ha kontroll på produksjonsprosessene fra ende til annen.

 

Lazer LED fjernlys

Alle Lazer lyktene benytter seg av LED-teknologi med høy ytelse og klasseledende reflektorsystemer designet for å maksimere lyseffekten i kjøre-, hybrid- og langdistansestrålemønstre. Lyseffekten optimaliseres kontinuerlig gjennom dynamisk stasjonsmodulering som regulerer drivstrømmen til lysdiodene med tanke på lyktens miljø- og termiske forhold.

Lyktene har 5 års garanti (2 år for Utility serien) og er bygget for å vare. JDD Utstyr er stolte over å tilby et bredt utvalg ledbar fra Lazer.

LAZER ST6 Evolution festet i grillen på land rover
LAZER ST6 Evolution LEDbar – Trykk på bildet for å komme til produktet

 

Linear serien representerer det ypperste innen lavprofil LED-belysning. Den omfattende Triple-R-serien bruker boost-optikk for å gi utrolig kastelengde. ST serien leverer et bredt strålemønster (driving beam), mens Utility-serien bruker de nyeste lysdiodene med høy tetthet for eksepsjonell arbeidsbelysning.

Lazer Linear Elite

Lazer Linear Elite serien representerer ganske enkelt det ultimate innen lavprofil LED ekstralys til bil. Linear Elite gir forbløffende resultater og er optimalisert for hverdagsbruk i Nordisk klima.

Denne serien med LEDbar er godt egnet der det er begrenset med plass i f.eks. grillen på bilen, grunnet sitt slanke design. Serien er konstruert for å gi de beste aerodynamisk fordelene i høy fart og ikke minste et tidsriktig design.

Hva gjør Lazer Linear Elite så bra?

Lazer linear elite leverer utrolige lumen tall og solid kastelengde, i tillegg til å ha utrolig fin bredde i lysbildet. 3W-LED modulene som benyttes er de samme som brukes i Lazer sine 2018 WRC belysningsløsninger.

Som eksempel leverer Lazer Linear-18 Elite ufattelige 12150 lumen og nesten en kilometer lang kastelengde. Selv om de tekniske spesifikasjonene til Linear Elite ser rå ut på papiret, er det gjennom fremskritt i materiale- og elektronikkdesign at Linear Elite virkelig skiller seg ut. Spesielt er den vakuummetalliserte høyreflektivitetsoptikken nøye designet og konstruert ved hjelp av det nyeste CAD-design og simulerings-programvare.

Dette har sørget for overlegen lysfordeling ute på veien, hvor dette virkelig betyr noe. En redusert vertikal spredning gjør at mer lys kan ledes til sidene av veien, mens lysstyrkens høye intensitet sikrer misunnelsesverdig avstandsbelysning framover.

Kombo lysbilde – Det perfekte fjernlyset for Norske forhold

Et kombinert lysbilde passer ypperlig for deg som kjører på mye varierte veier. Den imponerende kastelengden sikrer deg overlegen sikt fremover, mens bredden hjelper deg å få lyset godt inn i svingen og oversikt langs veibanen. Dette er den perfekte kombinasjonen for et fjernlys.

Lazer Triple-R Elite-3

Lazer Triple-R Elite-3 er 3. generasjon av dette utrolige fjernlyset, og denne LEDbaren overlater ingenting til tilfeldighetene. Her dras det nytte av oppgraderte lysdioder og optikk, som er av samme type som benyttes i LAZER sin satsing på 2018/19 WRC belysningsløsninger.

Hva gjør Lazer Triple-R Elite-3 så bra?

Det råeste med Lazer Triple-R serien er de utrolige lumen tallene når bredden på lysbjelkene har så beskjedne mål.

Som eksempel yter den minste Triple-R Elite LED baren hele 4510 lumen med en fysisk bredde på kun rett over 200mm. Målet med Lazer Triple-R har vært å designe, konstruere og produsere det ultimate innen fjernlys.

Den valgte 5000 Kelvin fargetemperaturen har vist seg å være en behagelig lys-temperatur i mørket, i tillegg benyttes en CAE optimalisert kjøleribbe som sørger for et elektronisk termisk styringssystem som sørger for fullt lysutbytte under alle temperaturforhold.

Spot lysbilde

Et spot lysbilde gir deg en imponerende kastelengde som passer ypperlig for deg som kjører lengre strekninger og trenger mye lys fremover. Du får også nok spredning til at grøftekantene lyses opp.

Lazer ST Evolution

Lazer ST Evolution-serien med ECE-godkjente kjørelys med høy ytelse benytter oppgraderte LED og de nyeste komponent-teknologiene kombinert med avansert elektrisk design og material løsninger.

Resultatet er overlegen ytelse og pålitelighet optimalisert for rekkevidde og spredning av lys. Skal du ha det råeste av en godkjente Lazer lykt er det toppmodellen i serien, ST12 Evolution som gjelder.

Hva gjør Lazer ST Evolution så bra?

Med et sømløst lavprofil-design er den nye ST Evolution-serien ikke bare enklere å montere, men også mer motstandsdyktig mot smuss, snø og is-akkumulasjoner, og det moderne designet er garantert å løfte utseendet på enhver moderne bil. Et annet unikt moment med ST-serien er den høye effekten i lampen.

Kombo lysbilde

Lyktens lysbilde er klassifisert som kombo (kombinert), og her får du både i pose og sekk med imponerende kastelengde og bredde på lyset. Den valgte 5000 Kelvin fargetemperaturen har vist seg å være en behagelig lystemperatur i mørket.

JDD-Bloggen