JDD utstyr utvider salgsavdelingen med ny salgsleder

JDD Utstyr utvider salgsavdelingen med ny salgsleder

Birger

Landbruk er noe vi har god kompetanse og bred erfaring innen, og nå ønsker vi å utvide salgsavdelingen for utstyr til anleggsmaskiner og lastebiler. Det er for å kunne tilby denne kundegruppen enda bedre service og rettledning at vi nå har ansatt en salgsleder med høy kompetanse innen denne sektoren. Vi ønsker å være enda mer konkurransedyktig i markedet, og ikke minst kunne yte enda mer ovenfor våre kunder.

Med nyansettelsen kan vi tilby kundene våre en kontaktperson med over 40 års erfaring innen utstyr, med hovedvekt på anleggsmaskiner og lastebiler.
Birger sin karriere innen salg, og kunnskapen han har tilegnet seg ved sin lange erfaring vil ha en stor positiv betydning for JDD Utstyr sine kunder, og selvfølgelig for bedriften som får en meget kunnskapsrik person inn i teamet.

 

Jeg var raskt på telefonen

” Vi så vårt snitt når Birger Lauvsland ønsket en arbeidsplass som var nærmere hjemmet sitt. Jeg var raskt på telefonen for å høre om det var interessant å jobbe i teamet vårt, og håpet at jeg ikke var for sent ute med tilbudet da han er en ettertraktet mann i sitt yrke. Med 40 års erfaring innen salg, mekanisk, svært god kjennskap til bransjen og leverandører, ser vi Birger som en stor ressurs, og en ansatt som har mye å tilby. Denne personen har ikke bare lest teorien, men har også den praktiske erfaringen med seg som mekaniker. Dette er et stort pluss når han skal veilede og gi råd til våre kunder,” sier daglig leder Drange.

 

Birger Lauvsland

Birger startet sin interesse for motorhistoriske kjøretøy tidlig, og han brukte mange timer i garasjen fra svært ung alder. “Karrierevalget var enkelt, mekaniker! Det var ikke noe annet alternativ for meg” sier Birger.» Karrieren begynte da han var ferdig utdannet ved kvadraturen, og alt som 18 åring fikk han fort fast jobb ved et lite bilverksted i Marnardal kommune. Det ble 10 år som mekaniker før spørsmålet om en ny utfordring kom hans vei. En bedrift som ønsket hans kompetanse fra det mekaniske i en selgerstilling, gjorde at veien gikk videre til Per Hagen Bilrekvisita. «Jeg takket ja til tilbudet, det var jo noe som virket spennende. Nye utfordringer og ikke minst det å kunne utvide kompetansen min i et yrke jeg allerede trivdes med.»
Etter 19 år som selger av bilrekvisita fikk han en telefon fra et lastebilselskap som driver med oppbygging av lastebiler. Ledelsen ønsket hans kompetanse og gav han et godt tilbud om fast ansettelse som innkjøper og koordinator for lastebilpåbygg. Der utviklet han sitt interessefelt og arbeidserfaring i ytterligere 10 år.

Etter å ha blitt bestefar og godt voksen kom ønsket om kortere reiseavstand til arbeidsplassen. «Når man blir eldre ønsker man å kunne se litt mer til kona au”, sier Birger og smiler bredt. “Så når daglig leder Johan Dag ringte meg om jobbtilbudet trengte jeg ikke lange betenkningstiden før jeg takket ja. Reiseavstanden er halvert og jeg føler jeg har mer tid til kona, barn og barnebarn, men må vel innrømme at fremdeles brukes noen av kveldene i garasjen for å mekke litt på bil. I garasjen finner du i dag ei flott folkevogn boble fra 1973. Lidenskapen for veteranbiler er stor, og jeg er medlem i AMK ( Agder Motorhistorisk klubb),” sier Birger.

Med dette realiserer vi tankene rundt det å utvide den sektoren av bedriften vi føler har manglet noe ekspertise, og vi gleder oss over å ha Birger på laget vårt!
Ledelsen har store forventninger til å kunne være en konkurransedyktige utstyrsleverandør på samtlige områder på markedet innen landbruk, anleggsmaskiner og lastebiler.

Vi vil ønske Birger Lauvsland velkommen som salgsleder i JDD utstyr.


									

JDD-Bloggen