JDD Utstyr sponser rallycrosstalent

Vi i JDD Utstyr synes det er viktig å støtte lokale talenter, samtidig som det er moro å få være med på en reise hvor drømmer oppfylles. Denne drømmen fikk vi merke da Andrine stakk innom og fortalte om seg, og sin plan for sesongen 2021.

 

Sesongen 2021 går JDD Utstyr inn med sponsormidler til Andrine fra Rafoss motorsport. Andrine Rafoss er ei 17 år gammel jente fra Konsmo. Hun har utmerket seg stort innen Rallycross.

 

17 åring med stort talent

Andrine driver aktivt med rallycross, og deltar i diverse konkurranser. I 2020 kjørte hun sin andre sesong i rallycross juniorcup. Da deltok hun med en Honda Civic. Den siste runden i Norges cupen kjørte hun inn til en 2. plass med brekt tommel. Etter 3 Norges cup runder ble hun nummer 2 sammenlagt. Hun fikk ta med seg sølvet hjem til Konsmo. Hun ble også valgt ut av Norges Bilsportforbund til Bilsporttalentet, som 1 av 5 i Norge.

 

Hun viser stort talent til tross for sin unge alder. Vi ønsker å fremheve talentet og hennes drøm ved å være en av hennes hovedsponsorer.

 

Deltar i NM

I 2021 skal Andrine delta i Norgesmesterskapet i Rallycross. Hun skal kjøre i klasse 1, super 1600 med en Renault Clio. Bilen har godt over 220 HK og er gamlebilen til rallycrosstjernen Andreas Bakkerud. Bilen er nå ferdig lakkert og foliert.

 

Første NM runde skal kjøres på Gardemoen 19-20 juni. Målet til Andrine denne sesongen er å bli kjent med bilen og gjennomføre alle løpene.

 

Det blir profilering av JDD utstyr på Andrine sin bil. På både panser, frontrute og hjelm. Vi profilerer også Rafoss motorsport på buss og henger.

 

Vi er stolt sponsor av Andrine Rafoss. Vi gleder oss til å følge henne og ønsker henne masse lykke til i årets sesong!

 

JDD-Bloggen