HVORFOR VELGE ECCO?

ECCO er verdensledende innen varsel- og sikkerhetsprodukter til kommersiell virksomhet, og leverer til Storbritannia, Europa, Midtøsten og Afrika. Produktene kan tilpasses for å dekke ditt behov.

 • Verdens største produsent av ryggealarmer og gule varsellys
 • Mest komplette linje med varselprodukter til kommersiell virksomhet
 • Bransjeledere innen produktinnovasjon, inkludert mange “industry firsts”
 • ISO9001-sertifisert / AMECA-sertifisert testlaboratorium

En tryggere hverdag med ECCO Safety Group

12+ Vantage Serien – Allsidig og kraftig

12+ serien fra Vision Alert er en allsidig og kraftig varselbjelkeserie som har blitt utviklet for å møte markedets behov og har blitt konstruert fra grunnen av for å gi minst mulig kostnad og høyes mulig ytelse og holdbarhet, og enkel installasjon og bruk. Selges med ICE LED og linse teknolog og er tilgjengelig i lengder fra 122 cm – 152 cm.

13 Serien – Bestselger

13-serien er designet med kundene i tankene, noe som gir utmerket verdi når det kommer til kostnad, ytelse og holdbarhet ved bruk av «solid state», vedlikeholdsfrie og lang levetids LED-teknologi. 13-serien er egnet for en rekke biler inkludert store kjøretøyer, bergingsbiler, veivedlikehold  m.m. Bjelkene er robuste, kompakte og tilgjengelig i ulike konfigurasjoner og i lengdene fra 77 cm – 150 cm med både klart og orange topp.

Axios 14 Serien – Modulbasert

Den revolusjonerende Axios serien tar sikkerhet og ytelse til et nytt nivå. Velg mellom ulike lengder, og fyll på eller bytt mellom ulike moduler med det enkle og eksklusive «DropLock» systemet. Skap din perfekte varsellysbjelke. Tilgjengelig i lengder fra 99 cm – 152 cm, og med følgende tilbehør:

 • Ekstra orange LED blinkmoduler
 • Hvite LED blinkmoduler
 • Kjøre brems og blinklys moduler (kun 2 stk)
 • Arbeidslys
 • Rund LED blinkmodul for 360 graders blink
 • Matt topplokk i midseksjon
 • Bakgrunsbelysning i senterseksjon

15 Serien – Premium

15 serien består av profesjonelle varsellysbjelker i premiumsegmentet med imponerende kvalitet, ekstrem holdbarhet og det ypperste og nyeste av LED teknologi og lysutbytte. Tilgjengelig i lengder fra 59 cm – 176 cm.

60 Serien – Xenon

60 Serien Xenon takbjelker er tilgjengelig i en rekke standardlengder, og beviser at det er mulig å utvikle produkter hvor både design og det å takle påkjenninger er i fokus. Resultatet er maksimering av lyseffekten slik at R65 oppnås. Samtlige bjelker leveres med takmonteringssett og hvit, belyst midtseksjon. Tilgjengelig i lengder fra 100 cm – 152 cm.

60 Serien – Rotor

60 Serien Rotor har et tøft hus-design med aluminiumsbase og herdet polykarbonatlinse, som sikrer lang levetid og god holdbarhet. 60-serien er designet for å maksimere lyseffekten for å oppnå R65,  og utformingen av linser og reflektorer sikrer at lyset er jevnt fordelt og øker lysstyrken med 20%.  Bjelkene har uovertruffent grep og tåler ekstreme temperaturer. Tilgjengelig i lengder fra 100 cm – 152 cm.

65 Serien

65 serien er den nye lavprofil LED-versjonen av 60-serien bjelker. Det er utviklet helt nye linser og LED-moduler med høy effekt. Ved bruk av den nyeste LED-teknologien og en unik optikk, oppnås den nødvendig 360º lysfordelingen for å oppnå ECE R65 klasse I og klasse II godkjenninger. Med et flott design, allsidighet, høye ytelse og pålitelighet kan det trygt sies at denne serien er komplett.

400 Serien – Roterende

I ECCO 400 serien har vi produkter fra Econ LED, R65 LED, R65 Xenon og R65 Rotor linjen. Econ LED er kjent for ekstremt lavt strømforbruk, høy ytelse og lang levetid. R65 LED gir deg alle fordelene med den nyeste LED-teknolog, maksimal synlighet med 12 kraftige lysdioder som er laget for å produsere et 360° blinkmønster, og har en hastighet på 125FPM. R65 Xenon har hus designet for ekstra tøff påkjennelse. R65 Rotor innlemmer “free-form”optikk for å øke lyseffekten med minst 20% og er tilgjengelig i 12 og 24V utgaver. Disse britisk produserte lampen er designet for å maksimere motstanden mot vibrasjon og øke produktets levetid.

Surface mount og multi mount

Høykvalitets lav-profil varselmoduler som kommer i ulikt design og ulike farger for tilpassing til alt av kjøretøy og maskiner. Denne fleksibiliteten gir deg mulighet for å plassere modulene hvor det oppnås maksimal varseleffekt. Samtlige moduler har flere blinkmønster og synkroniseringsmuligheter.