Arbeidslys

Stort utvalg  av arbeidslys med ufattelig lysstyrk, ekstrem holdbarhet, tilpasset ethvert bruk. Vi har kraftige LED lamper til traktor, gravemaskin, tilhenger, entreprenører og alle som trenger alt fra en rimelig lampe til en lampe som tåler alt. Med kjente merker som TYRI, Durin, ExtremeLED, Aurora, LUMARY, Oledone, Wesem, BRT, JW Speaker og TruckLED gjør du uansett et godt valg av lamper. Firkantet, ovalt, rundt, rektangulært eller sidemontert? LED eller Xenon arbeidslys? Valget er ditt!

 • Du skal være trygg på at arbeidslyset ditt er av god kvalitet

  Vi kvalitetssikrer ditt arbeidslys kjøp

  Hos oss har vi strenge krav til kvalitet på lysbilde og ikke minst elektromagnetiske forstyrrelser som nok er mest kjent for å slå ut DAB signalene til radioen. Jobber du med mye elektronikk i nærheten kan dette være kritisk for deg og dine omgivelser.

  Vi tester våre produkter og slipper ikke inn hva som helst i vår butikk. I tillegg følger vi jevnlig opp våre leverandører og har god dialog med våre kunder. Derfor skal du være trygg på oss som din leverandør av arbeidslys. Vi har solgt LED arbeidslys og fulgt utviklingen helt fra starten og frem til i dag.

 • Lysstyrke

  Med LED får du mye bedre lysutbytte enn en halogenlampe gir. Halogen lyser bra i starten, men avtar gradvis ettersom reflektoren bli brent og gulner. Dette gjelder tildels Xenon arbeidslys også. LED holder seg i lysstyrke. Desto høyere lystemperatur du velger, desto blåere lys får du. Blått lys gir en følelse av dagslys, og vil oppleves som bedre lys enn en tilsvarende lampe med lavere fargetemperatur, ofte bare kalt K for Kelvin.

 • Lysbilde

  Når du velger arbeidslys bør du ikke velge mer lys-vinkel enn du har behov for. Kort fortalt så “hiver” du vekk lyset hvis du har for bredt lysbilde.

  Scene belysning har denne effekten, men da har du gjort ett bevisst valg om å ha en grunnbelysning utover arbeidsområdet for å øke sikkerheten rundt maskinen din.

 • Se video da vi rigget en valtra N174 Versu SmartTouch med det råeste utstyret!